oszustwo na każdym kroku

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Łukasz

oszustwo na każdym kroku

Post autor: ~Łukasz »

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... omosc.html

no, tak sobie po może wygrywać każde jedne wybory i sondaże. Wałbrzych, Warszawa, ciekawe gdzie jeszcze? i w jakiej skali
~tobie

Re: oszustwo na każdym kroku

Post autor: ~tobie »

się nie udało dobrze oszukać gamoniu
~Łukasz

bo nikogo nie miałem zamiaru oszukiwać, zwłaszcza \"dobrze oszukiwać\"...

gamoniu
~aleś

Post autor: ~aleś »

sam się oszukała już władza była tuż tuż a wyborcy nie gęsi - nie wybrali
~Łukasz

jeszcze jeden, który władzę traktuje jak dobrodziejstwo i to prawdopodobnie w kategoriach sukcesu. Ohyda.
Nie bardzo wiem co to znaczy że władza była tuż tuż. Żaden szczyt marzeń. Dla mnie władza nie jest równa zaszczytom i \"funkcjom\", ani skucesowi. To nie jest wielka pardubicka, chociaż oczywiście sam proces wyłaniania władzy już się zchamił i wielu z tych, którzy myślą taki sposób, że władza to jest \"coś\", dawno odjęło od zdobycia i posiadania władzy najistotniejszą konsekwencję - odpowiedzialność za własne słowa i czyny.
~spoko

Post autor: ~spoko »

goń się oszukańcze pisiu pisiu
~aleś

Post autor: ~aleś »

znów błysnął Łukasz, az oslepnąć można, ohyda jest taka, że pchasz się na piedestał tylko już tam miejsca nie ma i żal okrutny oczy Ci zaślepił mgłą zamachowców ściągniętą magnesem nad Twa skołataną ambicjami głowę
~Łukasz

chyba należy ci się wizyta o okulisty skoro masz problem z oczami i widzisz flesze. A nd resztą twojej wypowiedzi wstyd się rozwodzić.
ODPOWIEDZ