Chyba przestawił mi się parametr przeliczania 52 tyg. (nie wiem czy to możliwe że sam) wcześniej ładnie mi wyliczał 52 tyg. czwartek - czwartek, teraz czwartek - środa, proszę mi podpowiedzieć gdzie to się przestawia, bo nie mogę poszukać
Jak już pisaliśmy wielokrotnie, parametr był dodany w DPP003, na Wasze życzenie, ponieważ część ośrodków liczy tak, a część inaczej. Ponieważ od piątku jest już DPP004, niezbędny do przyjmowania wniosków o świadczenie rodzicielskie z Portalu Empatia, to wystarczy zainstalować DPP004 - zawiera on wszystkie poprzednie.
pozdrawiam
Też tłumaczyłem już wielokrotnie, ukazała się opinia Ministerstwa, którą potem sami sprostowali że się pomylili.
A do zainstalowania aktualizacji nie jest niezbędny informatyk, to też już tłumaczyłem tutaj jakie to proste jest, dla kogoś kto na co dzień obsługuje program do SR.
pozdrawiam
tak, dziękuję, wiem kiedyś sama aktualizowałam wszystko ale teraz informatyk się wycwanił powiedział szefowej że za "uszkodzenie" bazy podczas samodzielnego aktualizowania 2 tys. skasuje i mamy ZAKAZ !