PANNA DZIECKO I ŚLUB
PANNA DZIECKO I ŚLUB
CO W SYTUACJI, GDY PANNA SKŁADA WNIOSEK NA DZIECKO I W SKŁADZIE RODZINY NIE PODAJE OJCA DZIECKA, (W STYCZNIU SKŁADAŁA O RODZINNE I BECIK TO PODAWAŁA OJCA DZIECKA, MIALA PRZEKROCZENIE DOCHODU I JUŻ NIE POBIERA ŻADNYCH ŚWIADCZEŃ) SKŁADAJĄC WNIOSEK ZAZNACZA, ŻE WE WRZEŚNIU WEŹMIE ŚLUB. CO W TAKIEJ SYTUACJI?
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: PANNA DZIECKO I ŚLUB
Wezwanie do złożenia wyjaśnień + wpisanie ojca dziecka do składu rodziny (jeśli z nim żyje bo z tego co piszesz to chce z nim brać ślub więc żyją ze sobą razem). Jeśli nie wpisze to oświadczenie pod odpowiedzialnością karną że z nim nie żyje i nie utrzymuje kontaktów. A we wrześniu możesz się pobawić ze zwrotem świadczeń jak będą przekraczać dochód.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
voodoo myślę że we wrześniu bierze ślub z innym panem i nie jest to ojciec dziecka ale to niech Aneta może dopowie
CO NAJŚMIESZNIEJSZE BIERZE ŚLUB Z OJCEM DZIECKA, TYLE, ŻE TERAZ WSZYSCY KOMBINUJĄ JAK SIĘ DA.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie no nie mogę ja wysiadam
. Prokuraturą poszczuć taką

- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
A jednak
. Ewentualnie możesz pobawić się w wywiad środowiskowy i wtedy niech pracownik socjalny wykaże bądź nie ojca.

Oprócz PANNA DZIECKO I ŚLUB - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
działalność na zasadach ogólnych
POMOCY, co zrobić
ŚW - pomocy!!!!
Sygnity help
Dofinansowanie Urząd Pracy
Powrót dziecka z rodziny zastępczej
Wynajem budynku, czy to uzysk?
Dochód nieopodatkowany
Dziecko w 2 rodzinach?
500+ a alimenty
Pomóżcie błagam, 2 wnioski
zasiłek chorobowy