Perfidni Okradacze - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 5    [ Posty: 42 ]

Napisano: 27 gru 2013, 16:54

RZĄD ZŁAMAŁ PRAWO - WIĘC MY POLACY - MUSIMY ZŁAMAĆ RZĄD.
~OKRADZIONY POLAK

Napisano: 27 gru 2013, 18:39

POLSKA TO CHLEW EUROPY
~helena

Napisano: 27 gru 2013, 19:14

zlam
~ja

Napisano: 27 gru 2013, 22:07

helena to bardzo delikatnie to SZAMBO nazwałas.
~ewa

Napisano: 02 sty 2014, 16:59

do pracy nieroby a nie po publiczne pieniadze łapy wiecznie wyciagacie
~ops

Napisano: 03 sty 2014, 20:50

TAK JAK OKRADANE JEST PAŃSTWO POLSKIE PRZEZ TYCH Z GÓRY TAK NIKT Z DOŁU NIE ZDOŁA OKRAŚĆ .Ile idzie na tz trzynaste pensje i różne premie i dodatki , a na trunki z wyższej pułki ile idzie ,a Ty ludzi będących 24/24 przy chorych TY uważasz za nierobów -Ja nawet nie mam kiedy zrobić własnych badań ,bo nie mam z kim zostawić ojca .Oby Ci Pan Bóg sprawiedliwy odmierzył ...amen...
~Maria

Napisano: 04 sty 2014, 17:04

~ops nie tylko nieroby lecz mozna powiedziec naciagacze, marzy sie im pare stowek wyciagnac z moich podatkow...SKANDAL
~xuz

Napisano: 04 sty 2014, 17:47

~xuz jesteś pewnie urzędnikiem opłacanym z budżetu państwa

coś produkujesz ? czy obsługujesz rozdzielanie pomocy ?

biurokracji jest w Polsce za dużo ! powinni przewietrzyć te wasze biura !!! bo w każdym siedzi za dużo osób ...

wszyscy z was dostali się tam po znajomości !!!! w urzędzie pracy nie widziałem ogłoszeń na stanowiska urzędnika państwowego ! i tak sobie siedzicie na ciepłych posadkach do emerytury !!! może zarobki nie są za duże ale za to pewne !!!!

~śliski kocyk

Napisano: 04 sty 2014, 18:19

A ja jestem alkoholikiem,moja duża kasa zasila budżet , byście wy urzędasy ze mnie żyli,więc bez łachy ...
~marek

Napisano: 04 sty 2014, 18:25

~ops - ie co tak paszczą tu piłujesz.

Tu nikt nie wyciąga łap po kaskę. To podwaliny tego Państwa i jego Konstytucja gwarantują cywilizowaną pomoc w utrzymaniu niepełnosprawnego i opiece nad nim w czym opłacany marnymi 520 złotymi opiekun wyręcza Państwo w należącym do niego obowiązku !

Gdyby nie opiekunowie i ten ochłap 520 zł to Państwo ponosiłoby koszty konstytucyjne 2-3-4.000 zł na utrzymanie każdego niepełnosprawnego w DPSach itp.

Więc zamknij się i nie mąć głupotami.

Zobaczymy jak ty będziesz kiedyś śpiewał, jaką płytę założysz siedząc na wózku inwalidzkim.
~~-~~

Strona 1 z 5    [ Posty: 42 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x