TAK JAK OKRADANE JEST PAŃSTWO POLSKIE PRZEZ TYCH Z GÓRY TAK NIKT Z DOŁU NIE ZDOŁA OKRAŚĆ .Ile idzie na tz trzynaste pensje i różne premie i dodatki , a na trunki z wyższej pułki ile idzie ,a Ty ludzi będących 24/24 przy chorych TY uważasz za nierobów -Ja nawet nie mam kiedy zrobić własnych badań ,bo nie mam z kim zostawić ojca .Oby Ci Pan Bóg sprawiedliwy odmierzył ...amen...
~xuz jesteś pewnie urzędnikiem opłacanym z budżetu państwa
coś produkujesz ? czy obsługujesz rozdzielanie pomocy ?
biurokracji jest w Polsce za dużo ! powinni przewietrzyć te wasze biura !!! bo w każdym siedzi za dużo osób ...
wszyscy z was dostali się tam po znajomości !!!! w urzędzie pracy nie widziałem ogłoszeń na stanowiska urzędnika państwowego ! i tak sobie siedzicie na ciepłych posadkach do emerytury !!! może zarobki nie są za duże ale za to pewne !!!!
Tu nikt nie wyciąga łap po kaskę. To podwaliny tego Państwa i jego Konstytucja gwarantują cywilizowaną pomoc w utrzymaniu niepełnosprawnego i opiece nad nim w czym opłacany marnymi 520 złotymi opiekun wyręcza Państwo w należącym do niego obowiązku !
Gdyby nie opiekunowie i ten ochłap 520 zł to Państwo ponosiłoby koszty konstytucyjne 2-3-4.000 zł na utrzymanie każdego niepełnosprawnego w DPSach itp.
Więc zamknij się i nie mąć głupotami.
Zobaczymy jak ty będziesz kiedyś śpiewał, jaką płytę założysz siedząc na wózku inwalidzkim.