PILNIE POSZUKUJĘ PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
~Anetka

PILNIE POSZUKUJĘ PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH

Post autor: ~Anetka »

WITAM SZUKAM KONTAKTÓW DO PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH ZE SPECJALISTYCZNYCH OSRODKÓW WPARCIA ...MAM PYTANIA ODNOŚNIE MIN. WYNAGRODZENIA ZARABIAM 760 NA RĘKĘ...DLA MNIE MAŁO ALE NIE MAM PORÓWNANIA...
~Ewa

Re: PILNIE POSZUKUJĘ PRACOWNIKÓW SOCJALNYCH

Post autor: ~Ewa »

mam 880 zł na ręke
~Anetka

cd...

to już lepiej brzmi..ze stażowym ma sie rozumieć?
~marta

Post autor: ~marta »

witam! pracuję w Śrosowiskowym Domu Samopomocy na 3/4 etatu i zarabiam ok. 750 zł z dodatkiem stażowym i dodatkiem dla pr. socjalnych
~marta

Post autor: ~marta »

witam! pracuję w Śrosowiskowym Domu Samopomocy na 3/4 etatu i zarabiam ok. 750 zł z dodatkiem stażowym i dodatkiem dla pr. socjalnych
~Anetka

ja miałam w Urzędzie Gminy tam gdzie poprzednio pracowałam na 3/4 etatu 860 zł z dodatkiem dla pracowników socjalnych dlatego proszę o wypowiedzi pracowników z Ośrodków Wsparcia...
~girlsa

Post autor: ~girlsa »

Ja pracuję przy Środowiskowym Domu Samopomocy i Ośrodku Oparcia Społecznego i mam 910 zł na rękę. Cały etat, bez dodatku :/
~ma

Post autor: ~ma »

pracuję w dziennym domu pomocy społecznej i zarabiam 1200 zł bez dodatku (cały etat)
~kasiek

Post autor: ~kasiek »

Pracownik socjalny ŚDS, zarabiam 1.120 zł bez dodatku 250
ODPOWIEDZ