Pisanie pytania stypendialnego - Stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
Wybrane tematy:
przeliczenie dochodów Skład rodziny od kiedy wliczać członka rodziny pismo z kuratorium o wkładach własnych Stypendia szkolne, zmiana kryterium dochodowego Wzór decyzji Wypłata zasiłku szkolnego

Napisano: 01 lut 2023, 15:08

Witam! Ok, więc chcę ubiegać się o stypendium na pisanie opowiadania, które napisałem. Czytałem zasady i było napisane, że nie jest to plagiat (nieprawda?), ale moją uwagę przykuł wers: „Żadnych tekstów piosenek”. Teraz nie mam żadnego tekstu w mojej historii, ale bezpośrednio nawiązuję do piosenki. „Nigdy się nie poddam” Ricka Astleya. Czy to się liczy jako plagiat? Umieściłem to tylko dlatego, że ten tekst był pierwotnie przeznaczony na spotkanie grupowe z moimi przyjaciółmi, a następnie „zdecydowanie Rick-rzuciła nieistniejące duchy”. Miało to dodać trochę humoru do mojej historii. Czy muszę go usunąć? Do tej pory niewiele o tym myślałem
amelio
Praktykant
Od: 01 lut 2023, 15:03
Zajmuję się: PS

Napisano: 03 lut 2023, 13:43

amelio pisze:
01 lut 2023, 15:08
Witam! Ok, więc chcę ubiegać się o stypendium na pisanie opowiadania, które napisałem. Czytałem zasady i było napisane, że nie jest to plagiat (nieprawda?), ale moją uwagę przykuł wers: „Żadnych tekstów piosenek”. Teraz nie mam żadnego tekstu w mojej historii, ale bezpośrednio nawiązuję do piosenki. „Nigdy się nie poddam” Ricka Astleya. Czy to się liczy jako plagiat? Umieściłem to tylko dlatego, że ten tekst był pierwotnie przeznaczony na spotkanie omegle xender grupowe z moimi przyjaciółmi, a następnie „zdecydowanie Rick-rzuciła nieistniejące duchy”. Miało to dodać trochę humoru do mojej historii. Czy muszę go usunąć? Do tej pory niewiele o tym myślałem

I got this,..
amelio
Praktykant
Od: 01 lut 2023, 15:03
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x