Powiedzcie , albo wrzućcie wzór pisma przewodniego do SKO. Pan się odwołał od decyzji FA, zobowiązującej zwrot.
Co piszę? Jak to wygląda?. Robię pierwszy raz.
pismo przewodnie
Re: pismo przewodnie
XXXXXX,2010-05-10
XXXXXXXXXXXX
Samorządowe Kolegium Odwoławcze
Zgodnie z art. 133 Kodeksu postępowania administracyjnego przesyłam w załączeniu odwołanie Pana ......................... zam........................ od decyzji Nr.................................... z dnia.................... Kierownika................................................ dotyczących zwrotu nalezności świadczeń wypłaconych z funduszu alimentacyjnego osobie uprawnionej.
Odwołanie zostało przysłane po terminie
Odwołanie wzniesione zostało osobiście przez Pana......... w terminie.
Po zapoznaniu się z treścią odwołania wraz z dołączonymi dokumentami nie znalazłem podstawy do uchylenia lub zmiany decyzji w myśl art. 132 Kpa.
Do wiadomości:
Pan................
......................
XXXXXXXXXXXX
Samorządowe Kolegium Odwoławcze
Zgodnie z art. 133 Kodeksu postępowania administracyjnego przesyłam w załączeniu odwołanie Pana ......................... zam........................ od decyzji Nr.................................... z dnia.................... Kierownika................................................ dotyczących zwrotu nalezności świadczeń wypłaconych z funduszu alimentacyjnego osobie uprawnionej.
Odwołanie zostało przysłane po terminie
Odwołanie wzniesione zostało osobiście przez Pana......... w terminie.
Po zapoznaniu się z treścią odwołania wraz z dołączonymi dokumentami nie znalazłem podstawy do uchylenia lub zmiany decyzji w myśl art. 132 Kpa.
Do wiadomości:
Pan................
......................
Oprócz pismo przewodnie - Wzory pism przeczytaj również:
wzory wniosków do OWD
upomnienie!!! wytłumaczcie
prosze o pomoc - ZA
SKO do madrych głowek
uzasadnienie
dajcie wsparcie
opinia lekarza biegłego
POMOCY!!!