plan pomocy dziecku
Re: plan pomocy dziecku
ola, od razu ci mówię że nie stworzysz sensownego planu po miesiącu pracy...no chyba że od miesiąca jesteś na tym stanowisku a wcześniej pracowałaś na innym i znasz rodziny. moje pierwsze plany powstawały po 3 miesiącach a i tak widzę że słabo jeszcze wtedy znałam moich podopiecznych. za parę mies tworząc aktualizacje planu na pewno inaczej do tego podejdę.
tu jest jakiś arkusz...może ci pomoże
https://chomikuj.pl/nodzakb/Dokumenty/ak ... 955349.doc
tu jest jakiś arkusz...może ci pomoże
https://chomikuj.pl/nodzakb/Dokumenty/ak ... 955349.doc
No własnie wiem, że nie stworze sensownego planu. Jest to ode mnie wymagane w dość krótkim czasie bo do końca roku muszę stworzyć plany dla 25 rodzin gdzie jest mniej więcej po 2-3 dzieci.
Dziękuję aga za plan, może się przyda:)
Dziękuję aga za plan, może się przyda:)
dzień dobry, mam prośbę do Agi: czy mogłabyś przesłać mi plan pracy z dzieckiem i rodziną? mój adres @-mail [email protected], czy jesteś zatrudniona jako koordynator na \"umowę- zlecenie\" czy na zasadach umowy o pracę? ja prawdopodobnie będę w ramach umowy o pracę i nie wiem jak rozliczać godziny i dojazdy do rodzin, może Ty masz jakieś wskazówki?
sorki Madzia, nie pomogę ci z rozliczeniem. Planu pomocy z dzieckiem i rodzina tez nie mam...mam plan pomocy dziecku bo tylko takie robię - wyśle ci na maila. Plan pomocy rodzinie powinien opracować asystent rodziny.
Witajcie. Właśnie rozpoczęłam pracę jako koordynator. Muszę sporządzić plan pomocy dziecku. Czy Aga mogłabyś mi taki przykładowy plan wysłać na maila? [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
witam, jestem świeżo upieczonym koordynatorem i również potrzebuje pomocy w porządzeniu planu pomocy dziecku. Proszę Aga prześlij mi też przykładowy plan maila będę wdzięczna za pomoc- [email protected]
hej, gdybym również mogła prosić o ten plan pomocy dziecku byłabym bardzo wdzięczna. [email protected]
Proszę również o plan. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich koordynatorów.
[email protected]
[email protected]
Witam, aga gdybym również mogła prosić o ten plan pomocy dziecku byłabym bardzo wdzięczna, [email protected]
Witam, ja również chciałam poprosić o plan pomocy dziecku na e-meil:[email protected]
Z góry dziękuję za pomoc
Z góry dziękuję za pomoc
Oprócz plan pomocy dziecku - Stare tematy przeczytaj również:
porozumienia między powiatami
dof. do turnusu
wysokosc dof. do turnusu
biologiczne jak zaczząć
z niezawodowej na zawodową rodzinę
przeciętne wynagrodzenie turnusy
JAK PRZYZNAĆ ŚWIADCZENIE PO UKOŃCZENIU ORZECZENIA, JAKĄ KWOTĘ
odmówili pomocy dla rodziny zastępczej
rodzice biologiczni sposób postępowania
zmiana DPS
Czy mogę liczyć na jakąś pomoc?
JAK PROMOWAĆ RODZICIELSTWo ZASTĘPCZE - proszę o wpisy jak to jest u Was w PCPR-ch
od kiedy na kontynuowanie
obniżenie dofinansowania
Wyprawka na usamodzielnienie z PCPR
kto wyrównywał świadczenia rodzinom zastępczym?