ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 20 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 02 wrz 2011, 15:49

ojj to już chyba podchodzi pod mobbing.
~waldek

Napisano: 02 wrz 2011, 18:26

Hi hi moje IQ poszło spać a co z twoim? Wystarczy mała reorganizacja z motywacja utraty zaufania???? A cóż to jest??? Hmm powód do czego? do reorganiazacji MOPS??? Oj to nie pywata:) hi hi i się nie uda!!! Co tam Wroclaw poniesie koszty z powodu czyjegos kaprysu! Oj ciekawa teoria. Czkamy na rozwój wydarzeń. Pozdro
~Aniołek

Napisano: 02 wrz 2011, 19:18

Zostaje wiec rozwiazanie sznurówki lub krawatu:):):) a co wybierzesz to zależy od Twoich preferencji :):):) hi hi
~Aniołek

Napisano: 04 wrz 2011, 13:48

~Aniołek
jesteś strasznie agresywna a to daje do myślenia...boisz się?
Myślę ,że jednak dokopią IV bo na to zasłużyła.
Nie wiem jak długo pracujesz panienko ale jedna reorganizacja już była i nie takie głowy spadły...:(
~:):)

Napisano: 04 wrz 2011, 15:52

A wiesz może ile kosztowała miasto? Hi hi walczę z moja agresja:):) ale jakoś widocznie nie wychodzi :) buziaki
~Aniołek

Napisano: 04 wrz 2011, 20:34

a co wy się tak przyczepiliście tej IV???
przecież tam pracuje około 20 -30 pracowników a wy jedziecie jakbyście nie mieli nic innego do roboty???
ludzie wyluzujcie trochę, przecież tam są ludzie, których krzywdzicie swoimi opiniami pisząc o całym rejonie w taki negatywny sposób.
Pisanie o reorganizacji jest chyba mobbingiem??
ok niech będzie reorganizacja, myślę, że fachowi pracownicy żadnej reorganizacji się nie boją, bo jak ktoś jest dobry to czy będzie pracował na 4 czy na 10 jest bez znaczenia,( jeżeli reorganizacja to zmiana rejonu).
Pracownik powiniene być i służyć klientowi a nie pani zadufanej w sobie, która ma tytuł \" kier\" jak tak starszycie pracowników reorganizacją to pamiętajcie, że kierowników też kilka zostało w \" nagrodę\" przeniesiona do pełnienia innych funkcji.
Więc bardziej zacznijcie pisać jakieś konkrety, do których konkretna osoba mogłaby się odnieść a nie spekulacje i starszenie reorganizacją, bo ktoś kto pracuje dobrze nie będzie się bał.
No chyba, że celem \"reorganizacji\" jest zwykłe nastarszenie zwolniem z pracy a to chyba nie wymaga komentarza....bo samo w sobie jest żałosne.
I nie wydaje mi się by \"aniołek\" był agresywny, bo w przeciwieństwie do innych wypowiedzi wypowiada się z uśmiechem, więcej jadu i agresji wyszukiwałbym gdzie indziej...
Uważam, że ludzie z takim jadem i podejściem do pracy czyli straszeniem zwolnieniem pod hasłem reorganizacja powinni chyba sami zmienić pracę bo chyba się wypalili w wykonywanym zawodzie pisząc takie bzdury.
~boss

Napisano: 05 wrz 2011, 21:25

czy to prawda, że we Wrocławiu w MOPS-sie były podwyżki tylko dla wybranych pracowników??
~marcin

Napisano: 05 wrz 2011, 21:27

Tak
~boss

Napisano: 05 wrz 2011, 22:00

Najpierw euro potem europejska stolica kultury a potem podwyżki:):) huraaa tylko 5 lat:):):) a zreszta dyrek twierdzi ze i tak zarabiamy duuuuuużo!!!!
~Lumpek

Napisano: 05 wrz 2011, 22:08

nie, oni wszyscy mówią, że bardzo by chcieli dać nam podwyżki ale nie ma z czego, no się nie dziwię skoro już kasa rozdana:)
z pustego i salomon nie naleje:):)
~waldek

Strona 20 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x