ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK

Strona 34 z 50    [ Posty: 497 ]

Napisano: 02 paź 2011, 9:33

Można by wiele pisać ! Ale wiem jedno, ona dobrym człowiekiem nie jest:( a wykształcenie masz racje może nic nie znaczy, ale ona dzięki temu dostała się na stanowisko, którego nigdy nie powinna pełnić!! Jak pani kierownik 5 6 7 8 !!!
~K......

Napisano: 02 paź 2011, 9:35

Coś wiadomo ile dostały podwyżki??? Ja tez chce!!!!!!
~Slodziutka

Napisano: 04 paź 2011, 22:33

wiadomo, wiadomo ile i że nie ma dla pozostałych
~boss

Napisano: 06 paź 2011, 21:59

może trzeba się zebrać i iść grupą wyżej, zaprotestować i pokazać naszą krzywde. nikt nie wie co się u nas dzieje, kto rządzi i jak. tylko dla siebie
~Zefir

Napisano: 06 paź 2011, 22:14

He he ciekawe kto pójdzie?! Wszyscy trzęsą d.... A panie kierowniczki czerpią przyjemnosc z jezdzenia po ludziach! Wokół siebie zebrały moralnie słabe jednostki i wspólnie się pastwia!!! Ale panie są stare i niedługo emeryturka:):):) a wtedy będzie można normalnie pracować z klientem, bo stara komunistyczna szkoła odejdzie na emeryturke!!!! Hi hi!!!
~Wyrocznia

Napisano: 11 paź 2011, 10:25

Hmm tak sobie myśle, ze jak nie mamy już wice prezydenta, to może nasz pan dyrektor wskoczył by na to stanowisko:) proszę
~Liljana

Napisano: 12 paź 2011, 18:35

Hej i jak:) coś jest na rzeczy:):):) oby prawda było to!! Tylko ciekawa jestem gdzie znajdzie miejsce dla swoich prawników? Bo w ratuszu nie ma miejsca?!?
~Liljana

Napisano: 12 paź 2011, 18:45

A czemu w innych ops-ach nie ma tylu ploteczek?
~Adam

Napisano: 12 paź 2011, 19:24

no bo w innych nie dzieje się tyle ile we Wrocławiu:)
~nikita

Napisano: 12 paź 2011, 19:29

Nie wierzę:P
Pomoc społeczna to jeden wielki cyrk. Wszędzie coś się dzieje.
Szkoda że jeżeli już sie śmiejemy to przez łzy.
~Adam

Strona 34 z 50    [ Posty: 497 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x