a ja wiem ze wszyscy dostana bo te na koniec roku wszyscy zawsze dostawali i badzcie sprawiedliwi choć trochę..choć wam trudniej niż innym to przychodzi...wiem...więc luz..
a co do \"prawdy w oczy kolącej\" to gratuluje monopolu na prawde z kolei bo ja bym nigdy pewnie na taka skromność sobie nie pozwoliła...no ale ty...to co innego...
no zgadzam się wrocławek z AL ...żal, żal ale żal że tacy fajni jesteście i czytać możecie a i tak nic nie zrozumiecie...Zawsze wam się wydawało i wydaje że jesteście najmądrzejsi bo z wielkiej stolicy śląska stad tak się z wami współpracuje...Przyjedz popracować lata za Wrocław jeden z drugim to pogadamy a nie wszystko wiedzący, kto co i jak - wiedza z pierwszej reki - normalnie twierdza zamkniętych intelektualistów którzy się nudzą albo maja za dużo czasu to glupoty posuwają...przyjedz popracować gdzie jest robota madrusiu!!!mam nadzieje że wreszcie ten obrazek wielkiej pracy socjalnej wielkiego mops we Wrocławiu ktoś zobaczy i tak jak jest to w innych ośrodkach wreszcie zewnętrzna kontrola skontroluje wielkie wyniki pracowników socjalnych mopsu we wroclawiu -tak,tak tych szaraczków co tylko narzekają jak im źle,jakie małe pieniądze zarabiają (małe ? i tak za duże w porównaniu z i wysiłkiem jaki wkładają w pracę nie mówiąc juz kompetencjach i wiedzy) !!!a także przebada bo poziom absurdu w waszym myśleniu sięgnął niebezpieczny poziom...a w tv widzimy jak wrocek i jego wielcy pracownicy socjalni pomagają ze ludzie umierają!!!pozdrowienia wsi spokojna wsi wesoło!
noooooooo trochę chyba za ostro z tym umieraniem!!!
czyżbyś w prokuraturze pracował człowieku??? żeby takie opinie wydawać?? to chyba otarło się o oskarżenie człowieka, którego nie Tobie jest oceniać!!
co do kontroli jestem za, człowiek, który pracuje nie boi się kontroli, niech się boją ci co nic nie robią lub źle robią...
a po trzecie proszę nie generalizuj i nie pisz zawsze, nigdy i wszyscy:)
i nikt nie pisze, że na wsiach lub innych mniejszych miejscowościach się lekko pracuje, że tylko wrocław ma tak ciężko, zastanów się co ty piszesz:) każdy mądry człowiek wie, że jest to ciężka praca gdzie kolwiek by się nie pracowało, więc chyba nie potrzebny jest ten atak.
W każdym razie Wrocek nie zapisał się na forum złotymi zgłoskami.
Trochę jedziecie po bandzie. Przecież wasze dyrektor czy kierownik może was namierzyć. To nie takie trudne. Nie powinniście przekraczać pewnych granic.