ploteczki MOPS wrocek
Re: ploteczki MOPS wrocek
Hi hi ciekawe jaka będzie odpowiedź:) pewnie wszyscy już ją znają!!! Hmm ciekawe czy nowa posadka jest załatwiona dla byłego zastępcy:)
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~nimfa-wodna
Zwroty to nie mobbing tylko \" wyłapywanie\" braku profesjonalizmu.
Uciekaj masz rację.
Zwroty to nie mobbing tylko \" wyłapywanie\" braku profesjonalizmu.
Uciekaj masz rację.
Uczyniwszy na wieki wybór,
w każdej chwili wybierać muszę.”
Hi hi braku profesjonalizmu:) ale tu chodzi tylko o bezspodstawne zwroty!! Przeciaganie sprawy krojenie kasy!! Nakaz zmiany planowania !!! Bo odważne są panie tylko za biurkiem!! Jak jest awantura to stary teks tak planował pracownik!!! To jest brak profesjonalizmu!!
Oj zmiany powinny być w waszym Mopsie!!! Oj pora!! Chyba się do was przejade!
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
~Ilonka
no to mówimy o dwóch różnych rzeczach jak mówię np o planowaniu specjalnego 500 ł dla osoby samotnej( na opał) albo stały do pielęgnacyjnego 444 itd.....nigdy nie ma nakazu zmiany planowania! nie wyobrażam siebie tego ale wiem ,ze sie tak dzieje:( natomiast i dec i kier jak i prac soc musi trzymać sie średniej i planować z rozsądkiem bo zabraknie środków już w listopadzie...
Porozmawiajmy:) pliss daj mi przykład bezpodstawnego zwrotu, chciałbym sama sobie wyrobić zdanie.
no to mówimy o dwóch różnych rzeczach jak mówię np o planowaniu specjalnego 500 ł dla osoby samotnej( na opał) albo stały do pielęgnacyjnego 444 itd.....nigdy nie ma nakazu zmiany planowania! nie wyobrażam siebie tego ale wiem ,ze sie tak dzieje:( natomiast i dec i kier jak i prac soc musi trzymać sie średniej i planować z rozsądkiem bo zabraknie środków już w listopadzie...
Porozmawiajmy:) pliss daj mi przykład bezpodstawnego zwrotu, chciałbym sama sobie wyrobić zdanie.
Uczyniwszy na wieki wybór,
Planować z rozsądkiem?? A co to takiego? Zabraknie pieniędzy??? A kogo to obchodzi!! Należy rozpoznawac sytuacje i adekwatnie pomagać!! Obowiązek ten spada na gminę jak i na państwo! A pieniądze musza się znaleźć! Proponuje dopisek do decyzji \" planowanie z rozsądkiem bo może zabraknąć pieniędzy\" ciekawe co na to sko?? Własnie o takie myślenie chodzi w MOPS to jest straszne!! Oj pora na zmiany!!!
i dasz g ł u p i a c i p o paru rodzinom a zabraknie dla reszty...GRATULACJE
Dyrektorze LARUM grają, a Ty siedzisz na na swoim stołku. Wstań i popatrz się co dzieje się koło Ciecie. Obiadki i ciasto się je z przyjaciela-mi. Dlaczego ten ktoś się chwali?????. Pogarda wychodzi z NAS, że jesteś marionetką. Zastanów się co robisz/. Zacznij słuchać ludzi przyjaznych ,niż robiących z siebie pośmiewisko. przyjaciel ustawia sobie stołki jak, jego żona, wyrzucona przez społeczeństwo. Nie ryzykuj takich posunięć, To jest twoja posado. zawsze jest cisza przed burzą. Nie milcz, przejrzyj na oczy , aby nie było za późno, STANOWISKO RZECZ RUCHOMA. czekamy na twoje ruchy. Pracownicy socjalni. Czekamy na lekką odpowiedz.
Dyrektorze LARUM grają, a Ty siedzisz na na swoim stołku. Wstań i popatrz się co dzieje się koło Ciecie. Obiadki i ciasto się je z przyjaciela-mi. Dlaczego ten ktoś się chwali?????. Pogarda wychodzi z NAS, że jesteś marionetką. Zastanów się co robisz/. Zacznij słuchać ludzi przyjaznych ,niż robiących z siebie pośmiewisko. przyjaciel ustawia sobie stołki jak, jego żona, wyrzucona przez społeczeństwo. Nie ryzykuj takich posunięć, To jest twoja posado. zawsze jest cisza przed burzą. Nie milcz, przejrzyj na oczy , aby nie było za późno, STANOWISKO RZECZ RUCHOMA. czekamy na twoje ruchy. Pracownicy socjalni. Czekamy na lekką odpowiedz.
Oprócz ploteczki MOPS wrocek - HYdE PaRK przeczytaj również:
do c
Dziś zacznę Wam dokładać do pieca
SZOK
dowcip
Nareszcie trochę luzu na tym forum:)
po naszymu godka
Anders Behring Breivik ze mną pracował
Warszawa: protest przeciwko drożyźnie i prywatyzacji
Dzięki Bogu
ci kierowcy - czy to może być elektorat po?
gdzie jest wątek: zwolnioniona z pracy cz. II
powidział koalicjantowi, gdzie jego miejsce
sposób po-psl na budowanie elektoratu
to takie przypieczętowanie poziomu \"bulu i nadzieji\"
sprawiedliwośc pełzająca?
oszustwo na każdym kroku