ploteczki MOPS wrocek

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~Ilonka

Re: ploteczki MOPS wrocek

Post autor: ~Ilonka »

Hi hi ciekawe jaka będzie odpowiedź:) pewnie wszyscy już ją znają!!! Hmm ciekawe czy nowa posadka jest załatwiona dla byłego zastępcy:)
SobieTaka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: SobieTaka »

~nimfa-wodna
Zwroty to nie mobbing tylko \" wyłapywanie\" braku profesjonalizmu.
Uciekaj masz rację.

Uczyniwszy na wieki wybór,
w każdej chwili wybierać muszę.”
~Ilonka

Hi hi braku profesjonalizmu:) ale tu chodzi tylko o bezspodstawne zwroty!! Przeciaganie sprawy krojenie kasy!! Nakaz zmiany planowania !!! Bo odważne są panie tylko za biurkiem!! Jak jest awantura to stary teks tak planował pracownik!!! To jest brak profesjonalizmu!!
~Torh

Post autor: ~Torh »

Oj zmiany powinny być w waszym Mopsie!!! Oj pora!! Chyba się do was przejade!
SobieTaka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: SobieTaka »

~Ilonka
no to mówimy o dwóch różnych rzeczach jak mówię np o planowaniu specjalnego 500 ł dla osoby samotnej( na opał) albo stały do pielęgnacyjnego 444 itd.....nigdy nie ma nakazu zmiany planowania! nie wyobrażam siebie tego ale wiem ,ze sie tak dzieje:( natomiast i dec i kier jak i prac soc musi trzymać sie średniej i planować z rozsądkiem bo zabraknie środków już w listopadzie...

Porozmawiajmy:) pliss daj mi przykład bezpodstawnego zwrotu, chciałbym sama sobie wyrobić zdanie.
Uczyniwszy na wieki wybór,
w każdej chwili wybierać muszę.”
~Ilonka

Planować z rozsądkiem?? A co to takiego? Zabraknie pieniędzy??? A kogo to obchodzi!! Należy rozpoznawac sytuacje i adekwatnie pomagać!! Obowiązek ten spada na gminę jak i na państwo! A pieniądze musza się znaleźć! Proponuje dopisek do decyzji \" planowanie z rozsądkiem bo może zabraknąć pieniędzy\" ciekawe co na to sko?? Własnie o takie myślenie chodzi w MOPS to jest straszne!! Oj pora na zmiany!!!
~>>>>>>

Post autor: ~>>>>>> »

i dasz g ł u p i a c i p o paru rodzinom a zabraknie dla reszty...GRATULACJE
~Ilonka

Już mi się podoba:):) caluski
~drozd

Post autor: ~drozd »

Dyrektorze LARUM grają, a Ty siedzisz na na swoim stołku. Wstań i popatrz się co dzieje się koło Ciecie. Obiadki i ciasto się je z przyjaciela-mi. Dlaczego ten ktoś się chwali?????. Pogarda wychodzi z NAS, że jesteś marionetką. Zastanów się co robisz/. Zacznij słuchać ludzi przyjaznych ,niż robiących z siebie pośmiewisko. przyjaciel ustawia sobie stołki jak, jego żona, wyrzucona przez społeczeństwo. Nie ryzykuj takich posunięć, To jest twoja posado. zawsze jest cisza przed burzą. Nie milcz, przejrzyj na oczy , aby nie było za późno, STANOWISKO RZECZ RUCHOMA. czekamy na twoje ruchy. Pracownicy socjalni. Czekamy na lekką odpowiedz.
~drozd

Post autor: ~drozd »

Dyrektorze LARUM grają, a Ty siedzisz na na swoim stołku. Wstań i popatrz się co dzieje się koło Ciecie. Obiadki i ciasto się je z przyjaciela-mi. Dlaczego ten ktoś się chwali?????. Pogarda wychodzi z NAS, że jesteś marionetką. Zastanów się co robisz/. Zacznij słuchać ludzi przyjaznych ,niż robiących z siebie pośmiewisko. przyjaciel ustawia sobie stołki jak, jego żona, wyrzucona przez społeczeństwo. Nie ryzykuj takich posunięć, To jest twoja posado. zawsze jest cisza przed burzą. Nie milcz, przejrzyj na oczy , aby nie było za późno, STANOWISKO RZECZ RUCHOMA. czekamy na twoje ruchy. Pracownicy socjalni. Czekamy na lekką odpowiedz.
ODPOWIEDZ