ploteczki MOPS wrocek

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
~elf

Re: ploteczki MOPS wrocek

Post autor: ~elf »

W 4-ce pracują jak trzeba..............!!!!!!!!!!
~Monisia

Post autor: ~Monisia »

Only 4 :):):):):)
SobieTaka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: SobieTaka »

Gratuluję dobrego samopoczucia.
Owszem jestem anonimowo ale nikogo nie opluwam.
Nie będę się bawić w plotki\" kto i jak za telefon\"
Rozwiązać zespół - rozdzielić na 3 inne przylegające zespoły.
Nie jestem z Wrocławia ale mam tam rozsądnych przyjaciół.
Uczyniwszy na wieki wybór,
w każdej chwili wybierać muszę.”
~ron

Post autor: ~ron »

hi hi rozsadnych przyjaciól???? rany jak pracuja tam takie ...... (bez opluwania) to współczuje wam!! oj kolezanko sliska jestes!!! pewnie kierowniczka albo zastepca!! beton ! buziaczki kochana!!!!!
~ron

hmm a może jestes była kierowniczką?????? coś kłamiesz miła moja!!! buziaczki:)
SobieTaka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

jak to mówi moja córka te wpisy to dno i wodorosty, to nie jest dyskusja. dzieci w piaskownicy mają się lepiej.
~ron
nikt nie oczekuje twojego współczucia
~ron

oj kłamczuszka jesteś :) wiesz cokolwiek nie napiszesz podszyte będzie hi hi kłamczuszka jesteś !!
~gwiazda:-*

Post autor: ~gwiazda:-* »

Do wszystkich tu piszących co są anonimowo czy nie są anonimowo, fora są po to żeby pisać!!! Jak ktoś nie chce to nie pisze i nie czyta, więc do widzenia. A wy drodzy koledzy i koleżanki piszcie ile chcecie, wiem jak boli, gdy nie można mówić głośno co się czuje czy myśli-tutaj wylewamy swoje płacze, ból, gorycz z nadzieją, że taki Pan J.S czy Pan T.N przeczytają i kiedyś jak już będą na dnie przypomną sobie, że mogli być inni bardziej ludzcy bo jesteśmy tylko LUDźMI.
Pozdrawiam całe ZOBU, trzymajcie się ciepło, wiem jaki kawał roboty odwalacie, to nie praca w ZTPS, wychodzę i zaraz wracam a zimą ciepłą kawkę mam cały czas pod nosem. I nikogo nie okłamie twierdząc, że tylko wy nigdy nie mieliście współczucia u kierownictwa w porównaniu do ZTPS.
Pamiętajcie wy jesteście jednością i może kiedyś uda wam się wywalczyć ten szacunek!!!!!!!
~Mikołaj B.

Post autor: ~Mikołaj B. »

racja, racja. Oj jak bardzo, oj jak bardzo ja bym chciał zobaczyć te wszystkie panie w terenie, jak zasuwają i użerają się z trudnym klientem a w zamian słyszą, że to można by lepiej załatwić, lub brak jest czegoś na oświadczeniu, oj nie ma się szacunku dla pracy pracownika socjalnego oj nie ma a to jest bardzo przykre bo wszyscy pracownicy CIĘŻKO pracują a jak któryś kierownik, zastępca lub ta trzecia osoba (na doczepkę) sprawdzająca wywiady nie wierzy w to niech idą w teren tak na np. rok !!! przed wydaniem głupiej i wkurzającej uwagi na temat pracy pracownika socjalnego i kolejnych zadań jakie ma cay czas narzucane.
Wiem, że ZBU też nie mają łatwo, bo kto normalny by podołał mieć cały ZTPS pod opieką i wracać z wywieszonym językiem do biura bo przecież są przepisy, a każdy wie, ze nie wszędzie tak jest..., żygać ponoć się chce jak trzeba iść i zwalniać się za każdym razem a na twarzach kier i pomocników widać satysfakcję, że pracownik musi się płaszczyć i słyszy się -to już trzeci raz zwalniasz się w tym tygodniu.
Oj jak bardzo ja bym chciał by role się kiedyś odwróciły. Może większy by był szacunek dla pracy pracownika socjalnego, którzy zasuwa jak wół, czy to zima czy to lato.
No cóż sprawiedliwość każdego może kiedyś dosięgnie i może każdy ma sumienie może???
Pozdrawiam Wszystkich Pracowników MOPS Wrocław a najbardziej tych co są u kresu sił z nadmiaru obowiązków i braku szacunku i docenienia. Wierzę, że satysfakcja z wykonywanego zawodu Wam to w jakimś stopniu wynagrodzi.

SobieTaka
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Zauważ ,że 90% kierowników i dec i zastępców pracowało w terenie po 20 i więcej lat...coś bzdurzysz
A powroty: PRACUJESZ 8 GODZIN!!!I O CO CO CHODZI!!>>???
ODPOWIEDZ