Nie są podzielone, tylko gościu nie przeczytał rozporządzenia dokładnie:GOŚĆ 1982 pisze:WIDZĘ, ŻE ZDANIA PODZIELONE TO POPROSZĘ TEN ARTYKUŁ, KTÓRY MÓGŁBY COŚ WYJAŚNIĆ W TEJ KWESTII.
gosciu pisze:Teraz mi napisz jak zweryfikujesz autentyczność podpisu drugiej osoby ??
Bredzisz. Znajdź mi jeden, malutki, tyci tyci przepisek, albo chociaż wzmiankę o tym w KPA, Ustawie, Rozporządzeniu czy co tam jeszcze znajdziesz w neciegosciu pisze:Ty bo nie sprawdziłeś kto tak naprawdę sie pod tym podpisał
Niestety nie masz racji, wyżej masz zacytowane konkretne przepisy i Twoje "widzimisie" niestety są nic nie wartegosciu pisze:dlatego cała odpowiedzialność ponosi wnioskodawca i on za to odpowiada.
tu cie zaskocze bo ja akurat parcuje w jednym z wiekszych osrodów w POlsce wiec wiem co pisze i nie tylko ja tak uwazam ale 50 innych osob z wydzialu swiadczen rodzinnych, Ty Elmer pewnie siedzisz gdzies w jakiejs dziurze zabitej dechami piszesz tylko kawe i wpieprzasz paczki , masz jakas Panią kierownik ktora co karze to zrobisz i tyle, poczytacie troche komunikaty MPiPS i na tym sie wasza wiedza konczyElmer pisze:mam tylko nadzieję, że nie pracujecie w żadnym Ośrodku