Ale numer --- no tego to jeszcze nie było na forum.....
cCekawe czy ktoś już kontrolował tych geniuszy co przyjmują oświadczenia składane w imieniu innych osób...... jeżeli nie - to wyrazy współczucia w razie kontroli.
OŚWIADCZENIE CZŁONKA RODZINY O DOCHODZIE NIEPODLEGAJĄCYM OPODATKOWANIU [...]
OŚWIADCZAM, ŻE W ROKU KALENDARZOWYM ... UZYSKAŁEM DOCHÓD W WYSOKOŚCI 500,00 ZŁ Z TYTUŁU [...]
OŚWIADCZAM, ŻE JESTEM ŚWIADOMY ODPOWIEDZIALNOŚCI KARNEJ ZA ZŁOŻENIE FAŁSZYWEGO OŚWIADCZENIA
miejscowość, data: PCIM DOLNY, 01.09.2014 R.
podpis członka rodziny składającego oświadczenie: MARIA KOWALSKA
???
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Kati@ nie obrażaj gościa, padły argumenty:
"parcuje w jednym z wiekszych osrodów w POlsce wiec wiem co pisze"
"50 innych osob z wydzialu swiadczen rodzinnych też wie co on pisze"
"my siedzimy gdzies w jakiejs dziurze zabitej dechami piszemy tylko kawe i wpieprzamy paczki"
"mamy jakas Panią kierownik ktora co karze to zrobisz i tyle" - jemu kierownik nic nie karze,
"czytamy tylko troche komunikaty MPiPS i na tym sie wasza wiedza konczy"
"robimy ludziom burdel z glowy robicie"
"jesteśmy nieukami"
Jak teraz możesz twierdzić, że nie padły argumenty?
Mniej trochę wstydu.
Facet mnie prawie przekonał
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
ok też prawie się przekonałam, nie wiedziałam po prostu, że większe ośrodki mają większą wiedzę, szczęście, że nie jestem w tym najmniejszym /oczywiście nie obrażając tych malutkich/
No to sorry, ja się wycofuję, jestem w jednym z najmniejszych...
Ale przynajmniej wiem, że nic nie wiem...
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.