Ewalu nie masz racji. Maniek (i inne Mańki też) mogą.
Poza tym rozporządzenia nie znasz - tam jest gwiazdka dla Mańków
ok, tej gwiazdki nie widziałamElmer pisze:Ewalu nie masz racji. Maniek (i inne Mańki też) mogą.
Poza tym rozporządzenia nie znasz - tam jest gwiazdka dla Mańków
od jutra nowe zasady rekrutacji pracowników na stanowiska Swiadczeń rodzinnych- dla ułatwienia obsługi przyjmowania oświadczeń- zatrudniane bedą tylko osoby o imieniu ManiekIks pisze:Tak, teraz widzę, faktycznie. Niestety nie mamy żadnego Mańka (ani Mańki) w sekcji więc nie możemy tego stosować
no ale Ty znasz ustawę a ludzie nie bardzo, a reszta na pograniczu szantażu - nie dostarczysz - nie dostaniesz, a nie daj Bóg jak zaginie taki Pit, no to dopiero problem, zaiwaniaj do pracodawcy z prośbą o kopię, i trudno się dziwić, że panuje taka opinia, miałam podobną sytuację w Banku, w którym klientem jestem dwadzieścia lat, zażądał ode mnie zaświadczenia a ja uparcie twierdzę, że wystarczy oświadczenie, Pani Bankowa popatrzała na mnie i oświadczenie, gdzie pracuję i stwierdziła, ,,no tak Pani to wie, że wystarczy oświadczenie a inni nie''Iks pisze:Chciałbym kiedyś złożyć wniosek w takim ośrodku który czegoś ode mnie będzie żądał, a co nie ma potwierdzenia w przepisachZrobiłbym Mordor