Podpis wnioskodawcy
Podpis wnioskodawcy
słuchajcie, mam pytanie - właśnie słucham rozmowę koleżanki z klientem (z koleżanką siedzę od niedawna) i jestem zła, że można być aż takim urzędasem... Przyszła kobieta w sprawie swojego ojca. Facet jest po udarze i ma problem z podpisywaniem, tzn wszystko rozumie, podpisuje się, ale jest to średnio czytelny podpis. Czy moja koleżanka może czepiać się tego, że podpis jest "brzydki" i czy faktycznie trzeba od razu załatwić pełnomocnictwo notarialne, bo ona takiego podpisu nie może zaakceptować? Wiem, że pełnomocnictwo jest dobrym dokumentem dla rodziny, ale czy można aż tak się czepiać? Przecież to jest jego podpis!
Re: Podpis wnioskodawcy
Ja nie jestem niepełnosprawna, a mój podpis czasami jest nieczytelny nawet dla mnie
Nikt nie ma prawa kwestionować niczyjego podpisu, bez względu na jego urodę. Takie jest moje zdanie.

- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
brzydki? ale ma być czytelny i jeśli można odczytać nazwisko i imię to niech Twoja koleżanka przestanie się czepiać; no chyba, że ktoś złożył parafkę (nieczytelny podpis)
- iwa27
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Myślę, że twoja koleżanka powinna pomyśleć o zmianie pracy - do urzędu skarbowego by pasowała 

A już się bałam, że tylko ja widzę problem. Niestety takich "kwiatków" w jej wykonaniu mam więcej.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
i dzięki takim kwiatkom ludzie narzekają na urzędników 

Oprócz Podpis wnioskodawcy - Stare tematy przeczytaj również:
AS - obszar A
POMOCY - umorzenie postępowania egzekucyjnego
Mieszkanie
USAMODZIELNIANIE
turnusy rehabilitacyjne
PCPR a WTZ
500+ dla rodzin zastępczych-podstawa prawna
AS B1 a dofinansowanie do sprzętu w barierach
Oświadczenie o dochodach - AS
PILNE AS - C2
kontynuowanie nauki w nowym semestrze
sprawozdanie roczne z działaln wtz
Pomocy PWRMR III
POMOST Std 3-6.0 (500+ dla rodzin zastępczych)
udział własny - dofinansowanie prawa jazdy z aktywnego samor
AS Moduł II