podstawa prawna odmowy - Dodatki mieszkaniowe

Strona 2 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 27 wrz 2019, 12:52

małe ww pisze:
26 wrz 2019, 13:50
no i tak jak myślałem
dekikwet musi dostać na piśmie informację że w dniu X o godzinie V zostanie przeprowadzony wywiad. w piśmie winno być jasno zaznaczone że odmowa lub uniemożliwienie przeprowadzenia wywiadu skutkuje odmową przyznania dodatku..... bo gość sie odwoła że mu nie pasowało w tym dniu albo był WC gdy ktoś pukał ... a wogóle on nie ma nic do ukrycia i jak by wiedział o konsekwencjach to by nawet bimbrownie w piwnicy pokazał :lol:
a jak tych kwitów nie masz to se nawet klawiatury nie strzęp i czasu sobie oraz SKO nie zabieraj bo decyzje uwalą i tyle :lol:
nie jest powiedziane,ze sprawa trafi do SKO jesli bedzie odmowna...holahola...jesli koles nie chce dodatku...a Ty teraz przyznasz to tez niezbyt:) ja bym dala odmowna...moze sie nie odwola:) a dalej zobaczysz...jesli uchyla...wtedy przyznasz...ale faktycznie...ja daje zawiadomienie o wywiadzie na pismie podany dzien godzina...jesli nie ma nikogo jeszcze raz z pouczeniem ze bedzie odmowna z racji na niemożność przeprowadzenia wywiadu srodowiskowego...choc z tym tez roznie bywa...kiedys SKO na szkoleniu stwierdzili ze trzeba chodzic do skutku :lol::)
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Strona 2 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x