podwyżka - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 12 lip 2009, 17:51

ktos wczesniej pisla ze do konca czerwca dyrektorzy maja ustlic nowe wynagrodzenie i nic u nas w placowce dostali podwyzke tylko ci najmniej zarabiajacy czyli znowu pracownicy obsługi,a my z kp nic przeciez zarabiamy mniej niz ci z kn obłęd ,w 2012 wszyscy beda na kp i wtedy wreszcie bedzie może sprawiedliwosc
~w

Napisano: 13 lip 2009, 10:45

Co Ty za dziwnych skrutów używasz, kp,kn
~Magda

Napisano: 13 lip 2009, 11:51

koleżanko nie bądz taka pewna, że w 2012 zabiorą kartę nauczyciela - narazie to mrzonki z projektu ustawy...
~grześ

Napisano: 04 sie 2009, 11:13

w naszej placowce dostalismy nowe wynagrodzenia od 1.07-wychowawcy z KP 1700 brutto. a opiekunki dyplomowane (srednie medyczne-kiedys pracowaly w domach malego dziecka teraz teoretycznie powiny pracowac z dziecmi do 3 r.z i z niepelnospawnymi) 1600 zl brutto. Bylam kiedys opiekunka ale glupio zrobila studia.teraz za 100 zl wiecej mam dokumenty,pisanie grafikow, okresowe zebrania dot. planu pracy z dzieckiem i prowadzenie dziennika.nie zapominajac o wstydzie przed wychowawcami z KN,ktorzy no wiadomo ile dostali.
aloha
anomalijka
Praktykant
Od: 24 mar 2009, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 04 sie 2009, 12:20

u nas wszyscy sa na kp. Mł.wych. ma od 1.07. 1800 bruto, wych. 1970 brutto, a st wych. 2200 brutto. to tyle:)
~klara

Napisano: 15 sie 2009, 10:58

Każdy pracownik zatrudniony na KP ma prawo i obowiązek otrzymać w roku bieżącym podwyżkę odzwierciedlającą stopień inflacji. Inne podwyżki to wola Dyrektora i organu prowadzącego. Nie mogę się doczekać zniesienia Karty Nauczyciela, chociaż sam jestem ekspertem z ramienia MEN i nauczycielem dyplomowanym.
~max

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x