Pomocy!!! - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 mar 2011, 17:52

Witam moje imię to Mirek .Od roku poszukuje pracy lecz bez skutku . postanowiłem więc napisać na serwisy w sprawie pomocy finansowej . Mam 26 lat moje połaty miesięczne i wyżywienie wynosi 750/800 zł M-c .Nie proszę o aż tyle dla mnie liczy się każdy grosz nawet głupie 5zł to jest dla mnie dużo . Wiem że na internecie jest pełno oszustów ale jest i wiele ludzi którzy potrzebują pomocy tak jak ja .
Podaje swój numer tel email i nr konta bankowego nie proszę o dużo dla mnie każda złotówka się liczy . Dziękuję i BÓG ZAPŁAĆ

NR. TEL 790-641-701
E-MAIL [email protected]
NR. KONTA 22106000760000312000193999
~MIREK

Napisano: 15 mar 2011, 19:18

Jesteś na tyle mobilny że potrafisz zamieścić takie ogłoszenie to myślę że bez problemu znajdziesz pracę, a nie tylko naiwniaków którzy ci zrobią przelew. Weź się do pracy wiosna to dobry czas poszukiwań.
~pracownik socjalny

Napisano: 15 mar 2011, 20:43

Drogi Mirku, jesteś w pięknym wieku, by uczciwie wykorzystać swoją energię do pracy.
~Ela

Napisano: 15 mar 2011, 20:43

zaraz Bog zapłać i numer konta, ludzie to nie jset portal dla zebraków!!!!
~mikuś

Napisano: 20 mar 2011, 13:48

Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym,
podlega karze ograniczenia wolności, grzywny do 1.500 złotych albo karze nagany.
§ 2. Kto żebrze w miejscu publicznym w sposób natarczywy lub oszukańczy,
podlega karze aresztu albo ograniczenia wolności
Drogi Mirku czy chcesz skorzystac z powyzszego lepiej szybciutko napisz ze juz masz srodki i nic nie chcesz :)

~bezwzgledny

Napisano: 21 mar 2011, 17:08

\"Art. 58. § 1. Kto, mając środki egzystencji lub będąc zdolny do pracy, żebrze w miejscu publicznym.....\"
witam
ja np.nie mam środków do życia i jestem nie zdolny do pracy fizycznej od pół roku ,nie mam ubezpieczenia,własciwie nie mam nic ,po za długami których w tym życiu nie spłacę od dwóch tygodni nic nie jadłem to jeszcze dostanę grzywnę 1500zł ? lub naganę Własciwie co jeszcze może być gorszego?
Co prawda jeszcze nie żebrałem tego także nie potrafie
Na pomoc z opieki także nie mam co liczyc nie mam dokumentów .A po za tym żebranie to już chyba ostatecznośc ja np nie potrafię się przełamac wolę umrzec
~konrad

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x