pomocy
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: pomocy
dzwońcie na nr 22 235 4360 do wytwórni papierów wartościowych, Zrestartują Wam konto, kiedyś też tak miałam
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie czytacie wcale instrukcji obsługi
Przecież poza kontem użytkownika dostaliście jeszcze dostęp do konta administratora
Informacja z pliku pomocy
Przecież poza kontem użytkownika dostaliście jeszcze dostęp do konta administratora
Informacja z pliku pomocy
Zarządzanie kontami Użytkowników
Użytkownicy > Zarządzanie > Zarządzanie kontami użytkowników
Opcja zarządzania kontami poszczególnych Użytkowników jest zarezerwowana dla osoby
posiadającej uprawnienia administratora. Administrator może przeprowadzid operację zmiany hasła dostępowego do serwisu dla Użytkowników indywidualnych, jak również blokowad bądź
przywracad im dostęp.Zmiana hasła Użytkownika indywidualnego przez administratora
Aby dokonać zmiany hasła wybranego Użytkownika wystarczy wejść w zakładkę „Użytkownicy”
i
dalej „Zarządzanie”. W następnej kolejności należy wskazad Użytkownika, którego hasło ma zostad
zmienione i nacisnąd „Zmieo hasło”. Zostanie wyświetlone okno pozwalające na nadanie niego
hasła
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja też jestem administratorem i miałam sytuację latem, że nie mogłam wejść do swojego konta również. Skończyło się to resetem hasła przez WPW. Dopiero po tym mogłam wejść na konto i zmienić sobie hasło oraz moim "zastępcom", ponieważ ich też system nie puszczał.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Może i tak być, nei mówię, że niemkaz pisze:ja też jestem administratorem i miałam sytuację latem, że nie mogłam wejść do swojego konta również. Skończyło się to resetem hasła przez WPW. Dopiero po tym mogłam wejść na konto i zmienić sobie hasło oraz moim "zastępcom", ponieważ ich też system nie puszczał.

Dostaliście hasło z koperty - to pierwsze, które aktywuje system. Potem wymyślacie własne hasło zgodne z instrukcją 1 duża litera i 1 znak specjalny, np Warszawa01# - muszą być - w ramach bezpieczeństwa hasło zmienia się co mc.
Oprócz pomocy - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
kobietka w krusie ma ŚP na syna
Szkoła czy nie?
rezygnacja z KRD
Dzieci z Niemiecki peselem
Sprawozdania KDR
student
Prokuratura a początek współpracy z rodziną
18 lat i przedłużenie wazności
Wszystko od początku
Jak przyjąć wniosek na jedno dziecko?
oświadczenia