Pomocy
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Pomocy
Witam co zrobić w takiej sytuacji, decyzja pierwsza wydana za okres wrzesień -grudzień, została zrealizowana. a od nowego roku rodzina zmieniła miejsce zamieszkania, oficjalnie mnie o tym nie informując( informacja ze szkoły), nie wydałam decyzji zmieniającej na następny okres ani nie wysłałam żadnego zawiadomienia. Teraz ta rodzina ubiega się o wypłatę drugiej transzy, co zrobić w takiej sytuacji??
- Sophia
- Stażysta
- Zajmuję się: PS/ŚR/DM/SW/FA/ST
- Kontakt:
Re: Pomocy
Jak wiesz gdzie mieszkają to zadzwoń tam do ośrodka i przekaż im dokumenty do realizacji w związku z pozyskaniem nowych informacji.Natg pisze: 11 lip 2024, 15:04 Witam co zrobić w takiej sytuacji, decyzja pierwsza wydana za okres wrzesień -grudzień, została zrealizowana. a od nowego roku rodzina zmieniła miejsce zamieszkania, oficjalnie mnie o tym nie informując( informacja ze szkoły), nie wydałam decyzji zmieniającej na następny okres ani nie wysłałam żadnego zawiadomienia. Teraz ta rodzina ubiega się o wypłatę drugiej transzy, co zrobić w takiej sytuacji??
Chciała bym wiedzieć tyle ile ludzie myślą że wiem.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS, ST
- Kontakt:
Przekaż dokumentacje według właściwości do organu, który znajduje się terenie, w którym obecnie mieszkają.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Księgowość
- Kontakt:
Mogę to zrobić nawet gdy termin wypłaty stypendium był do 30 czerwca?
- Sophia
- Stażysta
- Zajmuję się: PS/ŚR/DM/SW/FA/ST
- Kontakt:
Jasnowidzem nie jesteś ,nie wiedziałaś że się wynieśli. Jeśli w danym okresie podlegali innemu ops to wyślij im dokumenty. I w sumie zmieńcie sobie może na rozliczenia ( jak macie faktury) do 30 czerwca a wypłaty do lipca czy sierpnia.Natg pisze: 16 lip 2024, 10:59 Mogę to zrobić nawet gdy termin wypłaty stypendium był do 30 czerwca?
Chciała bym wiedzieć tyle ile ludzie myślą że wiem.
Oprócz Pomocy - Stypendia przeczytaj również:
zapotrzebowanie - nowicjusz
Zmiana kryterium dochodowego od 1 stycznia
decyzja wstrzymująca
Zmiana kryterium dochodowego - styp.szkolne
Może ktoś podpowie
dotacja na stypendium dla dzieci z Ukrainy
dotacja stypendium
Stypendium - wstrzymanie
faktury
Niepełna rodzina a stypendium
co z decyją ze stypendium jeżeli nie doniesiono faktur