Pomocy! Co zrobić jak okazało się, że mam za mały plan na 2013 na FA?? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 29 lis 2013, 11:37

pomocy! okazało się, że pomyliłam się w obliczeniach i mam o ok 20 tysięcy za mały plan na FA na ten rok!! Braknie mi pieniędzy na wypłay O_o
~Gośka

Napisano: 29 lis 2013, 11:56

pisać do UW i na kolanach prosić
~Elmer

Napisano: 29 lis 2013, 12:26

Tragedia :-( kierownik mnie chyba udusi. . . Nie mówiąc o harpiach z wojewódzkiego!
~Gośka

Napisano: 29 lis 2013, 12:27

na pocieszenie dodam, że kasą ci przesłać muszą. Prześlą 31.XII
~Elmer

Napisano: 29 lis 2013, 12:34

Taaa. . . Może i przesla. . . A potem mnie zwolnią za pomyłkę!
:-(
Elmer., ale brak w planie wynika z mojego blędu., a nie z tego że nagle tyle wniosków mi wpłynęło końcem listopada :-(
~Gośka

Napisano: 29 lis 2013, 12:37

w tamtym roku mi na ZR brakło. Nie zwolnili mnie
~Elmer

Napisano: 29 lis 2013, 15:04

\"na pocieszenie dodam, że kasą ci przesłać muszą. Prześlą 31.XII\"

Oj, naiwny, naiwny - nic nie muszą :)
Znajomej kierowniczce odpowiedzieli, że jak jej braknie w grudniu na rodzinne to niech ludziom da większe zasiłki z pomocy społecznej.
Termin składania korekt minął 15 listopada, jakby się kto pytał.
~ludek

Napisano: 29 lis 2013, 15:10

A ile do tego planowania ludzi pozatrudniali. Kiedyś dwa razy w roku się planowało i nie trzeba było całych sztabów tęgich głów do analizowania naszego zapotrzebowania. Teraz planuje się ze 4 razy w miesiącu - takie są niezbędne te planistki.
~west

Napisano: 29 lis 2013, 16:57

mi też kiedyś zabrakło i dali kasę tylko trzeba jak najwcześniej się przyznać nie chować po kątach, gorzej jak zostanie.... ale jak na razie mnie nie zwolnili :) ani nie odsunęli od planowania więc chyba nie jest źle, a były to kwoty o wiele wyższe niż skromne 20 tyś
~:D

Napisano: 29 lis 2013, 17:07

Ludek muszą, muszą... To jest zobowiązanie państwa wynikające z ustawy. Jak twoja znajoma kierowniczka nie ma jaj to jej i tak pewnie powiedzieli. Pewnie zamiast słać pisma to tiutała przez telefon....
~Elmer

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x