Pomocy PWRMR III
Pomocy PWRMR III
Witam ,
mam pytanie czy dla projektodawców sami opracowujecie wniosek o dofiansoawania czy dajecie ten co jest na stronie Pfron-u ?
mam pytanie czy dla projektodawców sami opracowujecie wniosek o dofiansoawania czy dajecie ten co jest na stronie Pfron-u ?
Re: Pomocy PWRMR III
Sprawdziłam teraz na stronie pfron-u i faktycznie nie ma tam wniosków dla projektodawców 

i zamisat samorzad powiatowy słowo projektodawca?? Proszę o pomoc bo oczekuja wniosków a nie wiem co robic:(:(:
Pisałam do swojego oddziału pfron i napisali że można posługiwać się wnioskiem z poprzednich lat tylko trzeba go odpowiednio zmodyfikować lub stworzyć swój
ASA, dokładnie tak zrobiłam - zamiast "samorząd powiatowy, projektodawca".
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
hej, podpowiedzcie mi jak wygląda u was cała procedura związana z programem, chodzi mi o to czy dajecie gdzieś ogłoszenia o programie, czekacie na jakieś projekty a dopiero potem wystąpienie do PFRON?
Najpierw wysłałam do PFRON-u oświadczenie, że chcemy przystąpić do programu. Informacje o programie (z wnioskiem) rzuciłam na stronę PCPR-u i FB. Oprócz tego wysłałam info do Urzędów Miasta, że jest taki program, dorzuciłam wydruk tych informacji ze strony i czekam na wnioski.
Oprócz Pomocy PWRMR III - Stare tematy przeczytaj również:
PCPR a WTZ
500+ dla rodzin zastępczych-podstawa prawna
AS B1 a dofinansowanie do sprzętu w barierach
Podpis wnioskodawcy
Oświadczenie o dochodach - AS
PILNE AS - C2
kontynuowanie nauki w nowym semestrze
sprawozdanie roczne z działaln wtz
POMOST Std 3-6.0 (500+ dla rodzin zastępczych)
udział własny - dofinansowanie prawa jazdy z aktywnego samor
AS Moduł II
karta oceny metytorycznej
aparaty słuchowe - jakie obniżenia
AS - kontrole wnioskodawców (PILNE)
AS - studia
program wyrównywania różnic między regionami III