pomost zatwier. decyzji

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ODPOWIEDZ
~laura

pomost zatwier. decyzji

Post autor: ~laura »

Witam chodzi o zasiłek stały tj. osobie, której przyznałam zasiłek stały zmienił się dochód, zmieniłam wszystko w pomoście ale wyskakuje komunikat, że jest problem z zatwierdzeniem decyzji, więc jak mam to rozwiązać?
~anna

Re: pomost zatwier. decyzji

Post autor: ~anna »

a jak dokładnie ten komunikat brzmi
~laura

Problem z zatwierdzeniem decyzji
~Tomek

Post autor: ~Tomek »

Musi być coś więcej napisane w treści komunikatu.
~laura

wyskakuje : nie udało sie zatwierdzić następujących decyzji Dla decyzji o nr urzędowym OPS11111111 istnieją w sprawie pozycje harmonogramu, które są w trakcie realizacji
~Tomek

Noo, to już jest konkret. Oznacza to że masz utworzoną listę wypłat, lecz nie potwierdzoną. Przed zmianą decyzji musisz albo potwierdzić tę listę, albo ustawić jej pozycje pochodzące z tej decyzji jako niepobrane.
pozdrawiam
~laura

Wielkie dzięki, pozdrawiam
~Magdalena

Post autor: ~Magdalena »

Witam, mam problem z zatwierdzeniem decyzji zmieniającej zasiłku stałego bo wyskakuje mi komunikat: istnieje w sprawie nie zatwierdzony harmonogram realizacji zatwierdź ten harmonogram a potem zatwierdź decyzję.
~Tomek

Prawdopodobnie chodzi o kontynuację planu ze zmienianej decyzji na rok 2012, która została utworzona, lecz nie zatwierdzona. Nie wypłacałaś wogóle zasiłku z tej decyzji zmienianej?
pozdrawiam
ODPOWIEDZ