POMÓŻCIE CO ZROBIĆ?

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
GPUDŁO
Praktykant
Zajmuję się: Starszy Referent ds. świadczeń rodzinnych i funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

POMÓŻCIE CO ZROBIĆ?

Post autor: GPUDŁO »

Mam taką sytuację. Pani złożyła wniosek o przeniesienie jej dokumentów do innej gminy. Przy kompletowaniu jej dokumentów zauważyłam, że mamy decyzję zmieniającą, która nie została do Pani wysłana. Decyzja jest z dnia 04.06.2025 r. Co teraz z tym zrobić? Dokumenty trzeba jak najszybciej wysłać do innej gminy, a mamy cały czas tą decyzję niewysłaną. Mogę ją wysłać do Pani razem z zawiadomieniem o przesłaniu jej dokumentów, ale wtedy zwrotka z datą odbioru i tak trafi do naszego ośrodka. Mieliście taką sytuację? Co zrobić?
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Re: POMÓŻCIE CO ZROBIĆ?

Post autor: Tom. »

rżnij głupa i przesyłaj jak jest ;)
GPUDŁO
Praktykant
Zajmuję się: Starszy Referent ds. świadczeń rodzinnych i funduszu alimentacyjnego
Kontakt:

Tom. pisze: 16 lip 2025, 8:46 rżnij głupa i przesyłaj jak jest ;)
A przesyłac tej Pani teraz decyzję? Czy po prostu przesłać tą decyzję do nowej gminy?
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

tylko do gminy
GPUDŁO
Praktykant
Kontakt:

Tom. pisze: 16 lip 2025, 8:54tylko do gminy
Rozumiem, że przesłać do innej gminy tylko jedną kopię? Bo u siebie mam oczywiście dwie
ODPOWIEDZ