Portal OPS.pl - O serwisie OPS.pl

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 06 kwie 2016, 17:09

Taką mam refleksję/wizualizację, gdy patrzę na ten strumień "newsów", który wylewa się od kilku dni na stronę główną portalu.

https://youtu.be/HW_oMKGMQaU
angoc

Napisano: 08 kwie 2016, 22:53

Rozumiem, że ten strumień „newsów” z tagiem PORADY ma być częścią nowego działu Porad w nowej wersji strony głównej portalu ops.pl, którą niebawem zobaczymy? Moim zdaniem, jakość tych wpisów nadaje się bardziej, pretenduje je raczej do działu „Gimbazaopiekispołecznej” z odchyłem na bonusy z systemu świadczeń rodzinnych oraz innych źródeł finansowania.
angoc

Napisano: 09 kwie 2016, 0:09

Dziękujemy za obrażanie ŚR.
Również nie pozdrawiam :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 09 kwie 2016, 0:58

A w którym miejscu swojego wpisu obrażam ŚR?
angoc

Napisano: 13 kwie 2016, 18:02

Nadal aktualne jest ogłoszenie [Oferta pracy] Redaktor serwisu OPS.pl
Prawdopodobnie ta oferta „zdalnej pracy dodatkowej” nie wzbudza zainteresowania? Albo zainteresowanie wzbudza, tylko proponowane honorarium odstrasza?
angoc

Napisano: 14 kwie 2016, 9:43

czemu to budzi takie twoje zainteresowanie?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 15 kwie 2016, 13:31

Teraz już wiem, że ten strumień newsów z tagiem "Porada" w starej wersji strony głównej portalu - był zwiastunem zmian, przygotowaniem do odsłony nowej wersji strony startowej, gdzie pojawił się m.in. nowy dział "Porady". Nowa wersja witryny (strony startowej) robi wrażenie, fajna jest! Moderację forum dyskusyjnego ops.pl powierzono pracownikom obsługującym świadczenia rodzinne, chyba dobrze zrobiono, od wielu lat większość użytkowników forum stanowią przecież pracownicy obsługujący system świadczeń rodzinnych.
angoc

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x