Poważnie?. No to powiedz jeszcze z jakim numerem terytu przyznano te kdr? Czy to sa nr kart jak mają pozostali członkowie rodzin w waszej gminie, czy z takim jakie maja w gminie zamieszkania tamtego Burmistrza?Iks pisze:No i dobrze!
To być może by miało sens - rozpatrzenie tego wniosku w innej gminie, ale wtedy ten system powinien być dostosowany do takiej sytuacji :> uwazam, że ktoś "ponadto" skomplikował sprawę kierując to do SKO. Najlepiej zrzucić sprawę dla kogoś z obcej gminy i niech sie zastanawia, sam nie wiem co bym zrobiłIks pisze:Ja nie mam pojęcia - to nie u mnie. Ja bym chyba to próbował odkręcić w SKO zamiast klepać w program potencjalnie niepoprawnie.
A co się stanie jak będzie inny numer terytorialny? Bo pewnie będzie tej gminy, w której rozpatrzono ;subu pisze:Poważnie?. No to powiedz jeszcze z jakim numerem terytu przyznano te kdr? Czy to sa nr kart jak mają pozostali członkowie rodzin w waszej gminie, czy z takim jakie maja w gminie zamieszkania tamtego Burmistrza?Iks pisze:No i dobrze!
No to są technicznie rzecz biorąc niepoprawnie wydane karty jak dla mnie.michu95 pisze: A co się stanie jak będzie inny numer terytorialny? Bo pewnie będzie tej gminy, w której rozpatrzono ;s