Powiedzcie jak to u Was jest ??? - Ośrodki Wsparcia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 20 lis 2012, 2:06

Postanowiłam napisać na forum, ponieważ u nas w ŚDS ,,niektóre szkolenia pracowników\" owiane są dziwną tajemnicą.

Nasz terapeutka pojechała niedawno na szkolenie i wszystko jest ok. Gdy jednak wróciła zed szkolenia zapytałam jej czy na tym szkoleniu z nia była także Pani Kierownik. Dziwnie odpowiedziała mi żebym zapytała Kierowniczki. Kierowniczka też nie chce o tym mowić. Powiedzcie mi czy popełniłam jakiś nietakt pytając o szkolenie, bo wg mnie sprawa szkoleń w zakładzie pracy powinna być jawna, kto jedzie i na jakie szkolenie, tym bardziej że tych szkoleń nie pokrywamy z własnych prywatnych funduszy.

Pozdrawiam wszystkich Kierowników i pracowników ŚDS.
~pracownik socjalny

Napisano: 20 lis 2012, 10:13

Witam!!!
Masz rację co do jawności szkoleń. Istnieje również taka zasada że każdy kto wraca ze szkoleń omawia ogólnie czego ono dotyczyło, przywozi materiały pomocnicze. Na szkolenie wyjeżdża się na podstawie delegacji, dotyczy to zarówno pracownika jak i kierownika. Na liście obecności wpisuje się u tych osób symbol S lub D.
~Ania II

Napisano: 20 lis 2012, 19:58

u nas szkolenia są jawne, podobne jak U Ani II, przekazujemy informacje dla innych.
~Zofia

Napisano: 21 lis 2012, 9:24

u nas również szkolenia są jawne i omawia się później wspólnie temat szkolenia i uzyskane na nim informacje. Prosta zasada.
Tam najtrudniej iść naprzód, skąd już wszyscy wracają.
socjalnaLUB
Praktykant
Od: 24 lip 2012, 21:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x