powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
zdecydowanie od listopada 2009!!!!
Re: powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem
zaświadczenia od listopada, ale do lekarza to już niedługo
lutowe/marcowe ciąże i dalsze, bo jak pójdzie np. w czerwcu a urodzi w listopadzie to później lekarz wpisze, że była pod kontrolą od czerwca a nie od 10 tygodnia ciąży i wtedy jak to się mówi \"po ptokach\" - odmowa
lutowe/marcowe ciąże i dalsze, bo jak pójdzie np. w czerwcu a urodzi w listopadzie to później lekarz wpisze, że była pod kontrolą od czerwca a nie od 10 tygodnia ciąży i wtedy jak to się mówi \"po ptokach\" - odmowa
jak ktoś nie jest pewien to niech sie nie wypowiada - zaswiadczenia od listopada 2009r.
zaświadczenia od lekarza od listopada - jestem pewien buahaha, ale jak w zaswiadczeniu będzie, że objęta opieką lekarską od czerwca i przyniesie je do ciebie w listopadzie to co, przyznasz? będziesz pewien? chyba tak, a może nie?
zaświadczenie od lekarza i test ciążowy - od zaraz
a co z bankami które są w 28 tygodniu ciąży?????????????
to zostaje im jakies 12 -14 tygodni do porodu. Przed listopadem zdążą
))

Jestem przekonany, że ten zapis jest niekonstytucyjny, zbyt ingeruje w sferę intymną człowieka. Ale współczuję wnioskodawcom tego świadczenia od 1.11.2009r.
podobno od listopada to ma byc tak slyszlam
Oprócz powiedzcie mi prosze czy wreszcie trzeba to zasw lekarskie czy nie??jestem nowa i niewiem - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
potracenie nienależnie pobranych
czy wypłacić??
co z tym zaświadczeniem lekarskim
do becikowego może być też akt zupełny czy tylko skrócony?
Pomocy
może taki być?
nienależnie pobrane
becikowe- ona tu on w niemczech
koordynacja
becik
akcja informacyjna
Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zupełny zamiast skróconego
becikowe
becikowe-ojciec obywatel kanady
Becik