PRACA LICENCJACKA

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
~-mona-

Re: PRACA LICENCJACKA

Post autor: ~-mona- »

Witam,
czy byłby ktoś tak pomocny i udostępnił jakieś materiał pomocne do napisania pracy mgr???
Piszę na temat: analizę budżetu w MOPS w gminie X.

mój mail: [email protected]
~BOKO

Post autor: ~BOKO »

Witam, też mam prośbę czy ktoś ma jakieś materiały pomocne do napisania pracy na temat \"analizy dynamiki zmian w budżetowaniu ops na przykładzie ... Będę wdzięczna mój mail: [email protected]

~Kasiaaaaa

Post autor: ~Kasiaaaaa »

Witam piszę pracę o Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Gminie potrzebuje jakies materiały i jakieś tytuły ksiązek ktore y sie przydały jesli cos ktos ma to prosze pisac na [email protected]
~Malwina

Post autor: ~Malwina »

Witam, piszę pracę na temat Struktura, funkcje i budżet Ośrodka Pomocy Społecznej, Czy ktoś mógłby pomóc? Może posiadacie jakieś materiały, znacie tytuły książek? Proszę o kontakt jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc [email protected]
haasztag
Praktykant
Zajmuję się: Piszę pracę licencjacką na temat MGOPS.
Kontakt:

Monografia MGOPS w XYZ - PRACA LICENCJACKA

Post autor: haasztag »

Dzień dobry. Piszę pracę licencjacką, której tematem jest "Monografia Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w XYZ"". Bardzo prosiłabym o jakiekolwiek tytuły/materiały, które przydałyby mi się w napisaniu tej pracy.
mój email: [email protected]
DOFII
Praktykant
Zajmuję się: ŚWIADCZENIA WYCHOWAWCZE, STYPENDIA, DODATKI MIESZKANIOWE I ENERGETYCZNE
Kontakt:

Re: PRACA magisterska Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej na pr

Post autor: DOFII »

Witam, piszę pracę na temat Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej na przykładzie gminy x. Proszę o jakieś pomocne mi materiały o działalności gminnych ośrodków pomocy społecznej pomocy społecznej p. mój email: [email protected]
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
ODPOWIEDZ