Pracownik socjalny?
Re: Pracownik socjalny?
a jak dla zabawy \"puszczam\"się z mężem to nie mogę pracować??? taka nasza gra wstępna i erotyczna??
srolem a nie wzorem, a kto kur..w..a ma prawo zaglądać pracownikowi socjalnemu w łóżko, no kto ku..rw..a i jakim prawem???? księża się ru..ch..ają i dzieci robią, a pracownikowi socjalnemu nie wolno seksu uprawiać??? jak socjalny ma duże potrzeyb to niech je realizuje, lepsi socjalni którzy są spełnieni niż ci co popadają we frustracje.
i wara mi tu od spraw łóżkowych socjalnych, nich każdy na swoją du..pę patrzy
i wara mi tu od spraw łóżkowych socjalnych, nich każdy na swoją du..pę patrzy
jw , masz racje, g....to kogos obchodzi , a tamtej co zal du....sciska. Jest pewnie szpetna i nikt jej nie chce
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
każdy temat jest dobry, jeżeli ktoś szuka odpowiedzi na dręczące pytanie. Pracownicy socjalni oprócz PTPS-owskiego nie maja innego Kodeksu Etycznego i to tylko świadczy o tym jak bardzo przydałby nam się taki kodeks, który jasno precyzowałby zasady etyczne obowiązujące pracowników socjalnych. Ja osobiście uważam, że pracownik socjalny powinien dbać o opinie z racji swojego zawodu, wiec jeżeli ma duże potrzeby seksualne to powinien je zabezpieczać tak aby nie narażać się na utratę dobrego imienia
Dzidka
Oprócz Pracownik socjalny? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Z bloga Przemysława Babiarza
Uwaga! Pigułka gwałtu!
Madonna zaśpiewa 15 sierpnia w Warszawie?
Zapis nagrania z wezwania karetki pogotowia
Liszowska wygryzie Górniak?
opiekun prawny?Ratunku!!
podnoszenie kwalifkacji
coś pozytywnego
Pietras
30 lat temu Jan Paweł II rzekł: Niech zstąpi Duch Twój
Pomoc - spełnianie marzeń
do użytkowników forum ops
Praca magisterska o wolontariuszach
informacje niejawne
Edyta Górniak za występ w Opolu