czy tez macie takie kwiatki? pisemko ze szkoły takiej treści\" Proszę o zbadanie sytuacji rodzinnej u p.......zam. zwłaszcza stopnia zapewnienia opieki domowej i nadzoru rodzicielskiego zwłaszcza późnym popołudniem (wieczorem)nad synem .....jak również sprawczości i wydolnosci wychowawczej i opieki medycznej.
Moje zaniepokojenie spowodowane jest tym, że syn...widziany jest w miejscu zamieszkania póżnym wieczorem z tornistrem na plecach.Mówi ,ze mama wysłała go na wycieczkę .W ubiegłym r. szkol. mama miała zgłosić się do poradni specjalistycznej ze wzg.na trudności wychowawcze w szkole i niemoralne zachowanie sie dziecka w szkole w stosunku do innych dzieci.
koniec, pismo o takiej treści otrzymałam od dyr. szkoły poprzednie było polecenie zakupienia brakujących podręczników nadmieniam ,że dzieko to ma lat 8 lat.
lubię i współpracuje z różnymi jednostkami ,ale to pisemko ....głowa mała nie chcę i nie godzę sie na bycie straszakiem bądź d...kryjką.Pozdrawiam jak powinnam na coś takiego odpowiedziec ? odpowiedź na końcu języka .Pozdrawiam