problem po aktualizacji 2-1.3 SYGNITY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 30 wrz 2015, 11:12

witam,
po aktualizacji 2-1.3 mam problem we wprowadzeniu wniosku do systemu - po kwalifikacji wniosku wyświetlają mi się ostrzeżenia że brakuje wprowadzonego miejsca zamieszkania w części dotyczącej osób zobowiązanych do alimentacji (choć przed aktualizacją nie było obowiązku wprowadzania tej części) ale wszystko w tej części dot. zamieszkania jest wprowadzone i mimo tego nie mogę zamknąć wniosku !!! i dalej wyświetlają mi się ostrzeżenia że nie ma danych zamieszkania choć są wprowadzone tj. miejsce zamieszkania = zameldowania. Proszę o pomoc
moja

Napisano: 30 wrz 2015, 11:19

Nie spotkaliśmy się dotąd z takim problemem, uprzejmie prosimy o zgłoszenie na serwis.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 30 wrz 2015, 13:03

u nas podobnie błąd zapisu bazy danych i nie chce przejść wniosek a miało być lepiej a po prosty szkoda słów ......................!!!!!!!!!!!!!!
mery124

Napisano: 30 wrz 2015, 14:46

tak tez zrobiłam, czekam teraz ta jakąś odpowiedz w tej sprawie.
moje

Napisano: 30 wrz 2015, 15:38

mi takie coś wyskakuje przy okegówce wścieka jestem juz bo takie zaległości a tu ciagle coś!!

i w ogóle dla osób pełnoletnich daje mi odmowę z nieokreślonych przyczyn!
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 01 paź 2015, 8:13

Do pana z sygnity Pilne........
mamy taki błąd przy wprowadzaniu wniosku do funduszy wystąpił błąd zaspisu do baz danych .Prawdopodobnie część lub wszytkie dane nie zostały zapisane. Jak to naprawić bo wniosek nie chcę się przez to zakwalifikować z serwisem nie można się połączyć ......
gops brzeźnica

Napisano: 01 paź 2015, 9:04

to tak z każdym wnioskiem? :o
omgomg

Napisano: 01 paź 2015, 9:19

MASAKRA JAKAŚ Z TYM OPROGRAMOWANIEM. ZERO KONTAKTU Z PRACOWNIKAMI, NIE ODBIERAJĄ TELEFONÓW, ROZWIĄZANIA PRZESYŁANE MAILEM SA DLA INFORMATYKÓW, A NIE PRACOWNIKÓW MERYTORYCZYCH, KTÓRZY NIE WIEDZA W CO RĘCE WŁOŻYĆ W HOT OKRESIE. GRUBĄ KASE PŁACIMY,A JEST CORAZ GORZEJ.
klucha

Napisano: 01 paź 2015, 9:43

mało tego ,to jeszcze jak wprowadziłam dziś zwrot od dłużnika to całości nie przekazuje mi na odsetki zgodnie z kpc tylko cześć odsetek zostaje do spłaty , dlaczego ????
moja

Napisano: 01 paź 2015, 9:44

dodam tylko że parametry mam przestawione niby tak jak powinny byc zgodnie z nowymi przepisami...wiec co o chodzi, moja cierpliwość jest na wykończeniu...
moje

Strona 1 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x