problem z SAC

Wybrane tematy:
Podpis klienta pod wywiadem POMOST STD Błąd sprawozdania Sprawozdania MRiPS-06 (wersja 1.04a) za 2021 Odnowienie certyfikatu Brak możliwości wygenerowania sprawozdania SKŁ ZDR pytanie odnośnie poprawności danych problem z wydrukiem informacji /decyzji w Sygnity
~jola

Re: problem z SAC

Post autor: ~jola »

i jak dzieła?
~Ciasteczkowy potwór

Post autor: ~Ciasteczkowy potwór »

niet
~jola

Post autor: ~jola »

u mnie cos juz ruszyło, ale długo \"mieli\"
~Mila

Post autor: ~Mila »

NADAL NIE DZIAŁA!!!!!!!!! Czy powtórka sprzed roku??? Wtedy udało mi się wysłać dopiero po północy :-(
Tomek - PRZEPRASZAM - najzwyczajniej nerwy mi puściły. Weszłam na forum, żeby się upewnić czy to może lokalny problem z netem czy \"zawiecha\" ogólna SAC a tu taki tekst.
Wiem, że pomagaliście i za to wielkie DZIĘKI - kilka razy skorzystałam. Najgorsze niestety jest to, że wszyscy robią co mogą ale cięgi za to, że nie będzie wysłane w terminie dostaną ci maluczcy :-(
~monia

Post autor: ~monia »

idzie oszaleć !!!!! sac nadal nie działa :(
~Mila

monia - pocieszające, że nie jestem sama z tym problemem :-)
~monia

Post autor: ~monia »

i jak ci idzie Mila? u mnie robota kończy się na logowaniu...
~Mila

coś właśnie ruszyło ale zauważyłam, że nie zapisuje zmian więc zastanawiam się czy jest sens się męczyć pkt 4 robię już 5 raz :-(
~Justyna

Post autor: ~Justyna »

już działa, właśnie udało mi się przesłac
~Mila

Justyna - gratuluję! Mi niestety na samym finiszu SAC zaczął znowu odmówił posłuszeństwa no i nie zdążyłam. Status - nieprzekazane ... co teraz? wyć mi się chce :-(
monia - a jak u Ciebie?
ODPOWIEDZ