problem z SAC
Re: problem z SAC
NADAL NIE DZIAŁA!!!!!!!!! Czy powtórka sprzed roku??? Wtedy udało mi się wysłać dopiero po północy 
Tomek - PRZEPRASZAM - najzwyczajniej nerwy mi puściły. Weszłam na forum, żeby się upewnić czy to może lokalny problem z netem czy \"zawiecha\" ogólna SAC a tu taki tekst.
Wiem, że pomagaliście i za to wielkie DZIĘKI - kilka razy skorzystałam. Najgorsze niestety jest to, że wszyscy robią co mogą ale cięgi za to, że nie będzie wysłane w terminie dostaną ci maluczcy

Tomek - PRZEPRASZAM - najzwyczajniej nerwy mi puściły. Weszłam na forum, żeby się upewnić czy to może lokalny problem z netem czy \"zawiecha\" ogólna SAC a tu taki tekst.
Wiem, że pomagaliście i za to wielkie DZIĘKI - kilka razy skorzystałam. Najgorsze niestety jest to, że wszyscy robią co mogą ale cięgi za to, że nie będzie wysłane w terminie dostaną ci maluczcy

coś właśnie ruszyło ale zauważyłam, że nie zapisuje zmian więc zastanawiam się czy jest sens się męczyć pkt 4 robię już 5 raz 

Justyna - gratuluję! Mi niestety na samym finiszu SAC zaczął znowu odmówił posłuszeństwa no i nie zdążyłam. Status - nieprzekazane ... co teraz? wyć mi się chce 
monia - a jak u Ciebie?

monia - a jak u Ciebie?
Oprócz problem z SAC - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
dział 4 - powody przyznania pomocy
Do Pana Tomka prośba o pomoc !
sprawozdanie a ROPS
zmiana hasła
jestem zarejestrowana na forum sygnity jednak nie mam dostępu do w, o co chodzi
składki
zwrot przez ZUS nadpłaconego zasiłku stałego w pomoście
dla Tomka - umowa dps
zbiór w Pomost std
ZBIÓR
Twarde błędy w ZC w Amazisie
Podział stron w opisówce OZPS - pytanie do p. Tomka
do Pana Tomka
zasiłek stały
Do Pana Tomka - Liczba kontrolna numeru konta jest błędna.
pomost