Progman kasa - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 16 lut 2016, 9:18

czy ktoś z OPS-u pracuje na programie kasowym Progman Kasa?
Jak się program sprawdza, na jakich zasadach działa jeżeli chodzi o wypłaty świadczeń?
iwa0508

Napisano: 16 lut 2016, 9:44

Ja mam i nawet hula
Ola II

Napisano: 16 lut 2016, 10:21

Ola II mam do ciebie parę pytań byłabym wdzięczna za pomoc a mianowicie.
U nas informatyk w związku z tym że jest administratorem bardzo zwraca uwagę na ochronę danych osobowych i kazał nam rozwiązać sobie problem z listami wypłat na których wiadomo są dane adresowe, a każdy przy podpisywaniu odbioru może sobie pooglądać kto ile dostał itp. Jest możliwość drukowania potwierdzeń odbioru czy coś takiego w programie? A jak wygląda sprawa z listami czy dostajesz je w formie papierowej z działu świadczeń, czy jest możliwość generowania do programu kasa czy coś takiego, jak to wygląda?
iwa0508

Napisano: 16 lut 2016, 10:28

nie widzę czegoś takiegi jak potwierdzenia odbioru. Też mam ten sam problem z ochroną danych, ale narazie nie wymysliłam sposobu. Sama nie jestem zainteresowana drukiem takich potwierdzeń bo maje wypłaty w kasie to ok 600.000 różnych świaadczeń. Listy dostaje w formie papierowej. Jest mozliwość przenoszenia RK z KAsa do Finanse i to sprawnie idzie
Ola II

Napisano: 16 lut 2016, 10:56

Dzięki za informacje bo ja przymierzam się do zakupu programu więc zbieram informacje na temat jego możliwości
Pozdrawiam
iwa0508

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem