Czy ktoś posiadający Rozrachunki progmana wie jak wprowadzić zbiorczy dokument, np. fakturę wew. na potrzeby naliczenia sprzedaży zwolnionej z vat z tyt. usług opiekuńczych. Nie chcę wystawiać wszystkim faktur, bo mają decyzje i wiedzą ile mają wpłacać. Niestety nie mam wykupionej darmowej pomocy tel. a program mam od dwóch dni i trochę się gubię. Jeśli ktoś już opanował ten program , to proszę o wsparcie merytoryczne . Z góry dziękuję
Mam pytanie o program DDJ Finanse - czy wiecie co zrobić by w sprawozdaniu z dochodów rb 27s wykazywane były należności - zaznaczam należności na dole i nie pobiera mi z konta 221.Pozdrawiam
Julia2, jaką masz wersję rozrachunków? Ja wczoraj pobrałam aktualizację 8.3.3.2-49 i nadal nie mogę wygenerować JPK. Nie mam tego JPK_VAT(2).Oczywiści aktualizację udostępnili w piątek o 16-tej żeby nie można się było do nich dodzwonić
Ostatnio zmieniony 20 lut 2017, 11:49 przez Iza77, łącznie zmieniany 1 raz.
Iza najpierw w zakładce jednostki ustawiasz numerację potem u góry grupa- wew. następnie sprzedaż - faktura nowa i wypełniasz, pięknie wychodzi wszystko