Ja też się zgadzam, od lat biorę urlop w czerwcu i z reguły cały miesiąc od razuTom. pisze:zgadzam się z przedmówcaElmer pisze:Jedynie czerwiec

Ja też się zgadzam, od lat biorę urlop w czerwcu i z reguły cały miesiąc od razuTom. pisze:zgadzam się z przedmówcaElmer pisze:Jedynie czerwiec
Poniżej wrzucam komunikat z CAS gdzie jednak przesądzono z góry, że obsługa 500+ ma być w systemach dziedzinowych od ŚRSYGNITY pisze:Jeszcze decyzja nie zapadła. Dam znać.
[...]Teraz 500+ (wszystkie informacje dotyczą projektu ustawy) !!!!
Świadczenie będzie realizowane poprzez syst dziedzinowy SR. Projekt ustawy mówi, że wójt może zlecić realizację świadczenia istniejącej jednostce, lub stworzyć nową jednostkę do realizacji tego zadania.
Sprawozdawczość będzie szła przez CAS (utworzony nowy obszar) co miesiąc, pierwsze sprawozdanie w maju, będzie chyba też oddzielny zbiór centralny.
Nowa wersja oprogramowania do SR uwzględniająca 500+ ma powstać do 1 kwietnia 2016.
Od 1 kwietnia ma działać już u Państwa w ośrodkach. My mamy dopilnować aby każdy miał na 1 kwietnia zaktualizowaną wersję.
Na rozpatrzenie wniosku będzie prawdopodobnie 3 miesiące (w pierwszym rzucie) [...]
Z czego to jest cytat? Ktoś się pod tym podpisał?heiland pisze:Poniżej wrzucam komunikat z CAS gdzie jednak przesądzono z góry, że obsługa 500+ ma być w systemach dziedzinowych od ŚRSYGNITY pisze:Jeszcze decyzja nie zapadła. Dam znać.![]()
[...]Teraz 500+ (wszystkie informacje dotyczą projektu ustawy) !!!!
Świadczenie będzie realizowane poprzez syst dziedzinowy SR. Projekt ustawy mówi, że wójt może zlecić realizację świadczenia istniejącej jednostce, lub stworzyć nową jednostkę do realizacji tego zadania.
Sprawozdawczość będzie szła przez CAS (utworzony nowy obszar) co miesiąc, pierwsze sprawozdanie w maju, będzie chyba też oddzielny zbiór centralny.
Nowa wersja oprogramowania do SR uwzględniająca 500+ ma powstać do 1 kwietnia 2016.
Od 1 kwietnia ma działać już u Państwa w ośrodkach. My mamy dopilnować aby każdy miał na 1 kwietnia zaktualizowaną wersję.
Na rozpatrzenie wniosku będzie prawdopodobnie 3 miesiące (w pierwszym rzucie) [...]
Pochodzi z CAS, wiem jest pisany w co najmniej formie "luźnej". Nie wiem czy to nie jest złamaniem jakiś przepisów gdzie upubliczniłbym całość wiadomości wraz z danymi nadawcy.SYGNITY pisze:Z czego to jest cytat? Ktoś się pod tym podpisał?
Nie pytam konkretnie o osobę autora ale czy to jest firmowane przez MRPIPS?heiland pisze:Pochodzi z CAS, wiem jest pisany w co najmniej formie "luźnej". Nie wiem czy to nie jest złamaniem jakiś przepisów gdzie upubliczniłbym całość wiadomości wraz z danymi nadawcy.SYGNITY pisze:Z czego to jest cytat? Ktoś się pod tym podpisał?
P.S. Panie Tomaszu nadgodziny?
Dokładniej wypełzło z UWSYGNITY pisze:Nie pytam konkretnie o osobę autora ale czy to jest firmowane przez MRPIPS?
Bo powiem szczerze że forma i treść tego jest niezwykła.
Nadgodziny? Od początkuroku to norma u nas.
Pozdrawiam