właśnie zastanawiam sie nad sygnity i talesem bo takie mamy programy w naszej jednostce wiec tylko bym rozszerzyła moduł i może bazę danych by można było importowac. a jak jest z fakturami wprowadzasz do systemu i potem generuje jaka kwota zostala wydatkowana?
Ja pracuję w Talesie jest podobny do Amazisa do świadczeń rodzinnych. Jest prosty w obsłudze, ale co do rachunków nie ma takiej opcji by wprowadzać je do systemu, pozostaje tylko ręczna robota, choć uważam, że czasem jest lepsza niż najlepszy program
a czy można do jednego wniosku wprowadzić kilkoro uczniów bo my mamy jeden wniosek na wszystkich uczniów i jak pisałam ręcznie decyzje to pisałam na te wszystkie dzieci i zastanawiam się czy w programie tez tak się można
A dlaczego piszesz, że rachunków nie można wprowadzić do programu. Chodzi Ci o to, że pole do opisu ma mało znaków? jeśli o to, to rzeczywiście tak jest. Ja robię zestawienia w excelu a później kwoty do talesa.
Pisałam zapytanie do talesa i sygnity i w talesie z rachunkami i 1 decyzja na wszystkie dzieci jest problem ale w sygnity można wprowadzac kilkoro uczniów na jednym wniosku i od wakacji będzie można wprowadza faktury