program komputerowy do windykacji należności rodziców biologicznych - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
Wybrane tematy:
Korzystacie z oprogramowania do obiegu dokumentów? Oprogramowanie do bezpiecznego usuwania dysków (typ techniczny) Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji

Napisano: 02 kwie 2014, 16:17

Witam. Chciałabym się dowiedzieć jaki mają Państwo program do windykacji należności - chodzi o windykację należności wobec rodziców biologicznych i świadczeń nienależnie pobranych.
~inka

Napisano: 02 kwie 2014, 16:21

Pomost Std
~Tomek

Napisano: 02 kwie 2014, 16:32

I tam jest program do windykacji? Jak się sprawdza w praktyce?
~inka

Napisano: 02 kwie 2014, 17:01

Tzn wysyłanie informacji do BIG, nie wiem czy o to Ci dokładnie chodziło.
~Tomek

Napisano: 03 kwie 2014, 13:06

Nie chodzi mi o całą kartotekę dłużnika z pismami jakie ostały wysłane, naliczanie odsetek ustawowych, podatkowych, odsetek naliczanych proporcjonalnie z należności głównej na odsetki.
~inka

Napisano: 03 kwie 2014, 13:14

Rozważamy wprowadzenie czegoś takiego, ale na razie mamy sygnały, że ustawa będzie zmieniona i w ogóle ta windykacja może odpaść.
~Tomek

Napisano: 03 kwie 2014, 15:07

A gdzie słyszałeś o tym, że windykacja ma odpaść?
~inka

Napisano: 03 kwie 2014, 15:15

Obiło mi się o uszy, ale w tej chwili nie potrafię tego zweryfikować, nie ma kolegi który sie tym zajmuje.
~Tomek

Napisano: 03 kwie 2014, 15:37

Bo ja praktycznie zajmuje się tylko windykacją i trochę się przestrarszyłam.
~inka

Napisano: 06 sie 2024, 10:08

Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem usług świadczonych przez tę agencję windykacyjną. Ich zdolność do odzyskiwania długów zarówno krajowych, jak i międzynarodowych jest naprawdę wyjątkowa. Szczególnie godne uwagi są ich usługi w zakresie windykacja zagraniczna https://www.grandliga.com/pl/ , które zapewniają skuteczne odzyskiwanie długów w różnych krajach. Profesjonalizm zespołu, jasna komunikacja i ciągłe aktualizacje były nieocenione. Gorąco polecamy tę agencję każdemu, kto szuka niezawodnych rozwiązań w zakresie odzyskiwania długów.
Jacob564
Praktykant
Od: 02 kwie 2023, 11:09
Zajmuję się: PS

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x