ja mam tyle za pełny etat (też z wysługą lat)kiki88 pisze:ok 2100 netto z wysługą latIks pisze:ROzumiem, że masz za to przynajmniej średnią krajową?

ja mam tyle za pełny etat (też z wysługą lat)kiki88 pisze:ok 2100 netto z wysługą latIks pisze:ROzumiem, że masz za to przynajmniej średnią krajową?
ale ja mam tez za pełny etat bo ja mam lacznie 1/2 etatu SR +1/2 500+vasaria pisze:ja mam tyle za pełny etat (też z wysługą lat)kiki88 pisze:ok 2100 netto z wysługą latIks pisze:ROzumiem, że masz za to przynajmniej średnią krajową?
U nas też tak jest. Dodatki dostają "znajomi królika", którzy nie zajmują się świadczeniem.krak pisze:Bo jak zwykle zadziałała tu średnia krajowa. Ale są gminy bogate które obecnie wypłacają dla 55% na 1 dzieci a te biedniejsze już wypłacają 70%. Dla tych biednych będzie problem obcięta dotacja 0,85% bo nie zrównoważy to budżetu na obsługę. I najważniejsze dla nas pracowników aby ktoś na konsultacjach walczył aby z procentowej dotacji było ile na wynagrodzenie pracowników merytorycznie zaangażowanych w 500+ (w słowniku sprecyzować co to pracownik merytoryczny - przy wykorzystaniu programu komputerowego weryfikuje wnioski) Bo u nas przy dobry start to znajomi królika podostawali też premie a programu w ogóle nie wiedzą jak włączyć.
ta do31.05.2021 ale nie decyzja tylko informacjajusia2001 pisze:hej czytaliście projekt ustawy?? decyzja będzie na okres do dnia 31 maja 2021.
Nie będzie laby bo pewnie porobią redukcja jak się okaże, że "siedzom i nic nie robiom!"kb pisze:poza tym w przyszłym roku mamy labę