Cóż, Kubuś Puchatek też nie przejmował się swoim bardzo małym rozumkiem, więc i dla Ciebie jest szansa na szczęsliwą egzystencję. Trochę myślisz, trochę rozumiesz, tyle że nie za dużo. Mówi się trudno.olik pisze:Kronos dajesz popis żenujacej niekompetencji. Nie ośmieszaj się człowieku bo wstyd.
Jak dziś ktoś zmienia pracę, czy wystąpią inne sytuacje utraty/uzyskania dochodu, to nie ma obowiązku poinformowania gminy, która musi zweryfikować prawo do świadczeń uzależnionych od dochodu?
Jak dziś ktoś ma sytuację, że dochodzi jakiś dodatek, odpada prawo do jakiegoś dodatku ze względu na różne okoliczności to nie ma obowiązku poinformowania gminy o tym która musi zweryfikować prawo do świadczeń?
Nowy obowiązek się pojawi ? Obudz się i czytać się naucz bo bredzisz jak potłuczony
mówisz?? to jakas bardzo optymistyczna wersjaElmer pisze: (...) Ja stawiam, że za jakiś tydzień....
Po pierwsze nie sądzę, że tydzień jest realnym terminem. Po wtóre, myślę że i tak się o tym nie dowiemy, bo olik nie wygląda na osobę, która potrafi przyznać się do błędu.Elmer pisze:tak na marginesie to się zastanawiam kiedy do niego dojdzie brak sensu w wydawaniu decyzji zmniejszającej świadczenie o 1 zł (koszt wydania decyzji ok. 6 zł). A za 3 miesiące ponowna zmiana decyzji o 2 zł....
Ja stawiam, że za jakiś tydzień....