prośba o pomoc

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~hanka

prośba o pomoc

Post autor: ~hanka »

Witajcie. Jestem wychowawca w świetlicy środowiskowej
w Lublinie i właśnie tracę pracę, bo nie bedzie pieniedzy na mój etat. Do końca listopada jestem na okresie wypowiedzenia. Jeśli macie jakiekolwiek wieści o wolnym etacie, albo chociaż połowie w swietlicy albo innej placówce proszę dajcie znac. Chodzę i szukam oczywiście, ale jak dotąd bez skutku. Szkoda mi mojej pracy, bo daje mi satysfakcję, ale co zrobić... Nic nie trwa wiecznie.
~kaśka

Re: prośba o pomoc

Post autor: ~kaśka »

niestety coraz częstsza rzeczywistość..brak pieniędzy na etaty....
~Beti

Post autor: ~Beti »

Współczuję, porozglądaj się być może znajdziesz zajęcie w szkole lub innej instytucji. Życzę powodzenia , pamiętaj Hanka, że po każdej nocy nastaje dzień
~hanka

Cóż życie.. W innych placówkach nie lepiej. Jestem po specjalnej i oczywiście byłam i w specjalnych placówkach. Niż, integracja wykańcza i takie placówki redukowaniem etatów. Pozostaje szukac dalej.
~edyp

Post autor: ~edyp »

a myślałaś o założeniu swojej świetlicy?
~hanka

Pojawiła mi się taka myśl. Formalności i papierów kupa i realne możliwości szybko mi tę myśl stłumiły.
ODPOWIEDZ