Witam
Pilnie potrzebuję pomocy. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc finansowo to bedę wdzięczny, lub może znajdzie się osoba prywatna która udzieli mi pożyczki w wysokości 50tys. na możliwie długi okres spłaty? Proszę o poważne oferty, nie interesują mnie oszuści oferujący tzw. pożyczki na 3% itp!!! Czekam na kontakt
Proszę o POMOC!!!!
Re: Proszę o POMOC!!!!
Witam
Pilnie potrzebuję pomocy. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc finansowo to bedę wdzięczny, lub może znajdzie się osoba prywatna która udzieli mi pożyczki w wysokości 50tys. na możliwie długi okres spłaty? Proszę o poważne oferty, nie interesują mnie oszuści oferujący tzw. pożyczki na 3% itp!!! Czekam na kontakt [email protected]
Pilnie potrzebuję pomocy. Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc finansowo to bedę wdzięczny, lub może znajdzie się osoba prywatna która udzieli mi pożyczki w wysokości 50tys. na możliwie długi okres spłaty? Proszę o poważne oferty, nie interesują mnie oszuści oferujący tzw. pożyczki na 3% itp!!! Czekam na kontakt [email protected]
to chyba należy pójść do banku a nie stronę OPS....!!!!!!!!!!!!!!!
mi też się przyda 50tys na możliwie długi okres
no cóż ja zobowiązuję się pokryć koszty inflacji czekam na poważne propozycje
no cóż ja zobowiązuję się pokryć koszty inflacji czekam na poważne propozycje
Witam ,
Ja nie oczekuje pomocy finansowej ...
Potrzebuje tylko pracy !!! Heh ...
Mieszkam z moja mama i 9 letnia corka ...
Sama ja wychowuje , zbliza sie rok szkolny a ja nawet nie wiem z kad tu wziasc na ksiazki ... :/
A do tego oboje z mama nie mamy pracy ....
Mowie wam to jest dopiero zycie jak w madrycie ! ....
PS . SZKODA PISAC .....
Ja nie oczekuje pomocy finansowej ...
Potrzebuje tylko pracy !!! Heh ...
Mieszkam z moja mama i 9 letnia corka ...
Sama ja wychowuje , zbliza sie rok szkolny a ja nawet nie wiem z kad tu wziasc na ksiazki ... :/
A do tego oboje z mama nie mamy pracy ....
Mowie wam to jest dopiero zycie jak w madrycie ! ....
PS . SZKODA PISAC .....
to trzeba było się brać za pracę, a nie za robienie dzieci! tak jest jak się myśli d*pą a nie głową!
i skąd pomysł żeby na tym forum to wypisywać ... zamiast na necie siedzieć to do PUP marsz!
większości Prac. socjalnym przydała by się pomoc a jakoś o ni o to nie proszą ...
i skąd pomysł żeby na tym forum to wypisywać ... zamiast na necie siedzieć to do PUP marsz!
większości Prac. socjalnym przydała by się pomoc a jakoś o ni o to nie proszą ...
Oprócz Proszę o POMOC!!!! - HYdE PaRK przeczytaj również:
co doliczmay do dochodu rodziny starajac sie o pomoc z gopsu?
jak zawsze - wychodzi na \"nasze\"
Polska w oczach młodzieży z Izraela
Herzlich wilkommen in UE
jak rozwój cywilizacji niszczy sam siebie - taka zagadka natury
no i kolejny w administracji pomysł poniżej poziomu morza
dlaczego ludzie są podli?
Podwyżka VAT-u
no to do nauki!
ad jarząbek
Czy 50 tys. emerytów straci pracę?
Finanse w małżeństwie
Problemy atakują!