Prosze o pomoc w sprawe straszenia!! - Ośrodki Interwencji Kryzysowej

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
Wybrane tematy:
Mieszkanie chronione - interwencyjne. Tworzenie Ośrodka Interwencji Kryzysowej "NIEBIESKIE KARTY" Jak zarejestrować Punkt Interwencji w CAS? gdzie zgłosić samobójcę przymusowe leczenie psychiatryczne

Napisano: 29 cze 2023, 9:37

Witam Serdecznie. Mam problem, 28 sierpnia założyłam sobie konto na pobieraczek.pl po tygodniu wysłali mi emaila z grozbami o zapłate 94 zł z korzystania z tego portalu( chociaz nic nie sciagnełam z tej strony) i nie wiedziałam ze beda zadali za to pieniedzy.. pomyslalam ze nie bede placila za cos z czego nie korzystam. wysłałam im maila ze odwoluje sie nze nie hce juz korzytsac z tej strony,po czym dzis dostalam od nich kolejna wiadomosc ze jesli nie zaplace w ciagu 5 dni wysla do mnie komornika lub wezwanie do sadu.. nie wiem kompetnie co robic.. w internecie czytalam ze sa to oszusci ktorzy wyludzaja pieniadze i wykorzystuja ludzka naiwnosc. Najgorsze jest to ze podałam prawdziwe dane kod,miejscowoc i e-maila. Niewiem czy zapłacic by dali mi spokoj czy olac to poprostu? pomozcie.( mam 18 lat ale nie pracuje boje sie ze komornik wejdzie na mamy konto albo taty bo przeciez oni mnie utrzymuja) doradcie.
hexakhwab
Praktykant
Od: 29 cze 2023, 8:54
Zajmuję się: FA

Napisano: 01 lip 2023, 2:40

hexakhwab pisze:
29 cze 2023, 9:37
Witam Serdecznie. Mam problem, 28 sierpnia założyłam sobie konto na pobieraczek.pl po tygodniu wysłali mi emaila z grozbami o zapłate 94 zł z korzystania z tego portalu( chociaz nic nie sciagnełam z tej strony) i nie wiedziałam ze beda zadali za to pieniedzy.. pomyslalam ze nie bede placila za cos z czego nie korzystam. wysłałam im maila ze odwoluje sie nze nie hce juz korzytsac z tej strony,po czym dzis dostalam od nich kolejna wiadomosc ze jesli nie zaplace w ciagu 5 dni wysla do mnie komornika lub wezwanie do sadu.. nie wiem kompetnie co robic.. https://kodi.bio/ w internecie czytalam ze sa to oszusci ktorzy wyludzaja pieniadze i wykorzystuja ludzka naiwnosc. Najgorsze jest to ze podałam prawdziwe dane kod,miejscowoc i e-maila. Niewiem czy zapłacic by dali mi spokoj czy olac to poprostu? pomozcie.( mam 18 lat ale nie pracuje boje sie ze komornik wejdzie na mamy konto albo taty bo przeciez oni mnie utrzymuja) doradcie.

i got this...
hexakhwab
Praktykant
Od: 29 cze 2023, 8:54
Zajmuję się: FA

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x