witam,prosze o pomoc!!! dostałam mieszkanie socjalne, wniosek mialam złozyony ponad 6lat temu wtedy bylam jeszcze samotna matka z jednym dzieckiem, od tego czasu zmienilo sie u mnie tyle ze poznalam mezczyzne i mam razem wspolne dziecko mieszkamy razem wynajmujemy mieszkanie figuruje jako konkubent,pol roku temu dowiedzialam sie ze beda przyznawac mieszkania, zlozylam ponownie wniosek na siebie konkubenta i dwoje dzieci i moje marzenie sie spelnilo dostalismy mieszkanie i tu mam problem gmina chce zrobic z konkubenta współnajemce mieszkania-JUTRO MAMY ISC PODPISAC UMOWE-dodam iz naduzywa czasem alkoholu i bywa agresywny boje sie o bezpieczenstwo swoje i dzieci gdyz jezeli on zostanie rowniez wspolnajemca bedzie sie czul ze to jego mieszkanie,znam go bardzo dobrze i wiem ze ani mi ani dzieciom nie wyjdzie to na dobre:( w gminie twierdza ze tak musi byc i koniec
ale to ja sie staram od kilku lat o mieszkanie on palcem nie kiwnał zeby cokolwiekw tym kierunku zrobic,prosze o pomoc jutro bedzie juz za pozno. nie orientuje sie w sprawach prawnych najmu mieszkan socjalnychjestem szarym czlowiekiem i prosze o szybka pomoc jezeli ktos cos moze doradzic to bede bardzo wdzieczna gdyz chcialabym byc głównym najemca i nie mam nic przeciwko zeby on zostal lokatorem!!!