PROSZĘ o wzór - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 13 cze 2014, 9:06

Pan kierownik kazal mi napisać wezwanie dla pobierającego zasiłek pielegnacyjny żeby dostarczył decyzję emerytury z tego roku Jestem na stazu Może dla Państwa to nic ale ja jestem wystraszona Ja nie umiem zebrac mysli Prośzę pomożcie mi choć podstawy prosze mi podać na jakich moge wezwać Niby w domu wszystko wiem tzn duzo....dziekuję
MONIKA P

Napisano: 13 cze 2014, 9:24

B a r d z o p r o s z ę
MONIKA P

Napisano: 13 cze 2014, 9:26

Art. 25. 1. W przypadku wystąpienia zmian w liczbie członków rodziny, uzyskania dochodu lub innych zmian mających wpływ na prawo do świadczeń rodzinnych osoba, o której mowa w art. 23 ust. 1, jest obowiązana do niezwłocznego powiadomienia o tym organu wypłacającego świadczenia rodzinne.
2. W przypadku gdy w okresie zasiłkowym dziecko osiągnęło wiek powodujący przejście do następnej grupy wiekowej, zasiłek rodzinny wypłaca się w wysokości odpowiadającej nowej grupie wiekowej dziecka, od miesiąca następującego po miesiącu, w którym nastąpiła ta zmiana.
3. Osoby otrzymujące świadczenia rodzinne, instytucje publiczne i organizacje pozarządowe są obowiązane do udzielania, na żądanie organu właściwego, wyjaśnień oraz informacji co do okoliczności mających wpływ na prawo do świadczeń rodzinnych.

mozesz na art 25 ust 3
malgo1
Stażysta
Od: 29 maja 2014, 6:56
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 9:33

BAAAAAAARRRRRDDDDDDDDDZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BARDZO DZIEKUJE POZDRAWIAM WSZYSTKIEGO dobrego
MONIKA P

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem