przeciętne wynagrodzenie w gospodarce narodowej - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 26 lip 2021, 11:47

Mam pytanie dot. art. 3 ust. 2 ustawy o DM - zgodnie z którym przy wydawaniu decyzji uwzględnia się kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej obowiązującego w dniu złożenia wniosku ostatnio ogłoszonego przez Prezesa GUS zgodnie z art.20 ustawy o emeryturach i rentach ... i w związku z tym, że ma to być wynagrodzenie ostatnio ogłoszone to za rok poprzedni czy za poprzedni kwartał? Nie mam w materiałach szkoleniowych na ten temat żadnych informacji. Może ktoś coś ma i się podzieli
IWONASZLEMPO
Praktykant
Od: 15 cze 2021, 15:07
Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, dodatki energetyczne, najem socjalny i komunalny

Napisano: 26 lip 2021, 11:52

IWONASZLEMPO pisze:
26 lip 2021, 11:47
Mam pytanie dot. art. 3 ust. 2 ustawy o DM - zgodnie z którym przy wydawaniu decyzji uwzględnia się kwotę przeciętnego wynagrodzenia w gospodarce narodowej obowiązującego w dniu złożenia wniosku ostatnio ogłoszonego przez Prezesa GUS zgodnie z art.20 ustawy o emeryturach i rentach ... i w związku z tym, że ma to być wynagrodzenie ostatnio ogłoszone to za rok poprzedni czy za poprzedni kwartał? Nie mam w materiałach szkoleniowych na ten temat żadnych informacji. Może ktoś coś ma i się podzieli
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/downlo ... 210137.pdf
:-)
VIP
Od: 20 mar 2017, 12:49
Zajmuję się: DM, DE

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x