możesz mieć i termin 1szego miesiąca a to nie zmienia faktu że nie później niż ostatni dzień miesiąca masz robić wypłaty!aga2385 pisze:ja też mam uszkodzona baze danych 18 mamy wypłaty , decyzji nie mam termin mi minie 20 i będe robiła przedłużenie
Chodzi mi o to że jak pisałaś że 18 masz wypłatę, ale to ustalone przez Ciebie. Czyli możesz puścić 30 czerwca nawet wypłatę.dorota76 pisze:heiland, o co Ci chodzi???, jak przedłuze termin w danej sprawie to nie robie dla tej osoby wypłaty i tyle!!!
rozwalona baza to nie jest powód do przedłużenia sprawy .. zrób w wordzie a potem sobie wprowadzisz do systemu .. wiem, że to podwójna robotadorota76 pisze:pierwsze wnioski na ZDO przyjęłam 15-05, wywiady zrobione, czekałam na aktualizacje programu (SYGNITY), 05-06 wgrałam poprawkę, rozwaliło cała bazę, problem do tej pory jest nierozwiązany, sygnity chyba sobie robi jaja, ciągle kazą coś wysyłać (kopia bazy, jakieś dodatkowe pliki itd), ale i tak leżę z decyzjami. Tremin na wydanie pierwszych decyzji upływa mi 13-06. Czy mogę z tego powodu przedłuzyć termin załatwienia sprawy??? Czy muszę zrobić te decyzje ręcznie, np w Wordzie, a potem drugi raz dla siebie w programie, byle tylko sie wyrobić w terminie 30 dni???
ty masz wypłacić do końca miesiąca .. ja też co zdążę to wypłacę 18 a resztę na drugiej liście pod koniec miesiącaaga2385 pisze:ja też mam uszkodzona baze danych 18 mamy wypłaty , decyzji nie mam termin mi minie 20 i będe robiła przedłużenie