przegapiłam wniosek eletroniczny - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 28 lis 2024, 14:31

jak wyżej. nie mam duzo kart. nie wchodze codziennie do aplikacji. powiadomienia ze cos przyszło też nie mam. wniosek złozony w na koniec lutego, robiłam jeszcze wtedy osłonowy i nawet mi przez mysl nie przeszło zeby sprawdzić. wniosek w tej chwili jest rozpatrzony, tj został rozpatrzomy 27.05 jak wprowadzałam inny nowy wniosek który wpłynął papierowo, ale Pani teraz napisała pismo, skargę na moje działanie: "Proszę o wyjaśnienie, ewentualnie poinformowanie o drodze prawnej jaką rodzice mogą przyjąć dla wyjaśnienia sprawy.
Ponad to proszę o dokument bądż potwierdzający rozpatrzenie i decyzję w sprawie przyznania KDR rodzicom oraz numer zlecenia do druku tychże kart."
Co mam tej Pani wysłać?
tokaok2
Praktykant
Od: 28 lis 2024, 14:30
Zajmuję się: SW

Napisano: 29 lis 2024, 16:19

myślę, że to pytanie do radcy prawnego i swojego przełożonego? sprawa nie wygląda dobrze, ale odpisać trzeba mieszkańcowi koniecznie trzeba, szczególnie, że ten post pojawia się tutaj od dłuższego czasu, więc przeciąganie takiej sprawy działa na jeszcze większą niekorzyść...

poza tym to serio już 84623 temat o tej samej treści wysyłany co chwilę z innego profilu, myślę, że powinien być już ostatni, bo zaczyna to przypominać natarczywy spam...
rikli
Referent
Od: 15 maja 2019, 10:25
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x